Haberler

Aktif Bank Perakende Dağıtım Dalında Bircilik Ödülü Aldı

Güncelleme:

Aktif Bank bu kategoride birinciliğini 'The Lab' projesiyle İrlanda'dan AIB ile paylaşıyor.

Aktif Bank bu kategoride birinciliğini 'The Lab' projesiyle İrlanda'dan AIB (Allied Irish Bank) ile paylaşıyor. Gruptaki diğer rakipler Polonya'dan Alior Bank, Malezya'dan Citi Bank, İtalya'dan Intesa Sanpaolo ve Danimarka'dan Jyske Bank oldu.

Ödül töreninde Aktif Bank CEO'su Önder Halisdemir ve Genel Müdür Yardımcısı Murat Duman katılımcılara ödül aldıkları projeyi tanıttı.

EFMA 1971 yılında Paris merkezli kurulmuş, perakende finansal hizmetler alanlarında innovasyonun geliştirilmesi, desteklenmesi ve özendirilmesi amacıyla dünyada önde gelen kuruluşlarla partner olarak çalışmalarda bulunan, konferanslar düzenleyen, raporlar yayınlayan saygın bir organizasyon.

EFMA ödül töreninden önce Aktif Bank CEO'su Önder Halisdemir Türk basın mensupları ile bir araya geldi. Halisdemir şu bilgileri verdi:

'Avrupa'nın en önemli finans organizasyonlarından EFMA'da Aktif Bank perakende dağıtım kanallarında birinci seçildi. Dünya çapında bir ödül. Türkiye'den katılan bankalar arasında da aktif bank çalışması ile birinciliğe laik görüldü. Ödüle konu olan yeniliğimiz küçük işletmeler için geliştirdiğimiz bir platform. Bu Platformla küçük işletmeler ve bakkallar büyük ivme kazandı.Tüketiciler küçük işletmeleri ziyaret ettiklerinde elektrik, su ödemeleri, otobüs, uçak bileti alma, sigorta, GSM kontür yükleme bu platformla gerçekleştiriyorlar. Projeyi TÜBİTAK ile gerçekleştirdik. Sekiz aylık sürede ayda dörtyüzbin işlem adedine çıktı. Yeni jenarasyon bankacılık ismini verdiğimiz platformla yürütüyoruz. Alışa geldiğimiz bankacılığın dışında tükediciye daha yakın ihtiyaç üzerine yapışan ürünleri sevislere adresleyen yaklaşım. Yaklaşık beş altı senelik bir kurum olmamıza rağmen 80 katı büyümesi ile yakalamış olduğu karlı, başarı yeniliğin nasıl kar marjına finansal sonuçlara da somut bir örnek. Biz tüketici neredeyse onlarla buluşturalım. Bir çok yenilik kredi kartlarına yönelik. Kredi kartı olmayan yada kredi kartı yasaklısı çok ciddi sayıda nüfus var. Biz kredi kartlarına, kartı olmayanlara ve nakit ekonomiye hitap ediyoruz. Böyle olunca finansal sonuçlar iyi geliyor. Ülkemizin en karlı ve hızlı büyüyen bankaları arasındayız. Bizim ürün ve hizmetlerimizde bir coğrafi odaklanma yok. Büyük şehirlerde de Anadolu'da da hacim yapıyoruz.'

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Önder Halisdemir Citibank Malezya Polonya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title