Haberler

Akşener isim vermeden İmamoğlu'na sataştı: Boş zamanlarında İstanbul'da olanlar bu şehri yönetemez

Güncelleme:

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Haliç Kongre Merkezi'ndeki aday tanıtım toplantısında isim vermeden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi. Akşener, "Bu şehri sadece aklı İstanbul'da olanların, ilgisi ve odağı sadece İstanbul'da olanların, amacı sadece İstanbul'un derdine derman olmak olanların yönetmesi gerekiyor. Eli genel merkezlerinde gözü başka mevkilerde, boş zamanlarında da İstanbul'da olanlar bu şehri yönetemez" dedi.

İyi Parti'nin Haliç Kongre Merkezi'nde İstanbul Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkan adaylarının yer aldığı aday tanıtım ve proje lansman programına katılan Genel Başkan Meral Akşener, 31 Mart öncesi İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu isim vermeden yerden yere vurdu. Akşener, "Bu şehri sadece aklı İstanbul'da olanların, ilgisi ve odağı sadece İstanbul'da olanların, amacı sadece İstanbul'un derdine derman olmak olanların yönetmesi gerekiyor. Eli genel merkezlerinde gözü başka mevkilerde, boş zamanlarında da İstanbul'da olanlar bu şehri yönetemez" dedi.

MERAL AKŞENER'DEN DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMALAR

İyi Parti Genel Başkanı Genel Başkanı Meral Akşener konuşmasına İstanbul'un 39 ilçesine selam göndererek başladı. Akşener'in açıklamasından öne çıkan başlıklar şu şekilde; "Siyasi partiler millete rağmen millete egemen olabilmenin peşinde koşuyor. Adına ittifak sistemi denilen sistemde kaybeden her zaman millet oluyor. Farklı görünen ama aynadan birbirinin aynısı olan iki kutuplu siyaset anlayışını reddettiğimiz için kutlu bir yola çıktık. Bu buyurgan siyasete son vermek için zorlu bir yola çıktık. Kuyruk siyasetini reddederek hür ve müstakil yepyeni bir yola çıktık. Bizim siyaset anlayışımızda seçim demek koltuk demek değildir. Kazanmak demek de kirli pazarlıkların peşinde koşmak değildir. Bizim için siyaset milletine faydalı iş yapabilmektir. Bu kısır döngüye mecbur değilsiniz. Bu danışıklı dövüşe mecbur değilsiniz. Ülkemiz için güvenliği özgüre, kalkınmayı adalete, vatan sevgisini de demokrasiye tercih etmeye mecbur değilsiniz.

"İSTANBUL BİZİM İÇİN TÜRK TARİHİNİN SERVETİ DEMEKTİR"

İstanbul kadim bir şehir. İstanbul bizim için kutsal emanet demektir. İstanbul bizim için Türk tarihinin serveti demektir. İstanbul bizim için Türk milletinin gözünün bebeği demektir. Ne yazık ki o aziz İstanbul, dertlerin düğümlendiği bir şehir. İstanbul bugün deprem tehlikesiyle yaşayan bir şehir. İstanbul bugün sığınmacılarla dolan taşan, yoksullukla boğuşan bir şehir. Şimdiye kadar tüm Türkiye'ye olduğu gibi İstanbulumuzda da problemler kronikleşti. İnsanlarımız ötekileştirildi.

"İSTANBUL'A HEP KARİYER BASAMAĞI OLARAK BAKILDI"

Bir şeyleri değiştirmeye çalışanlar da oldu. Sorunlara çözüm arayanlar da oldu. İstanbul'a hizmet etmeye çalışanlar da oldu. O yüzden hakkı hakka teslim etmek lazım. Şimdiye kadar İstanbul için taş üstüne taş koyan herkesten Allah razı olsun. Ancak görüyoruz ki ne kadar çaba sarf edilse de hala çözülemeyen birçok sorun var. Hala yetersiz kalan birçok hizmet var. Çünkü siyasetin geldiği noktada İstanbul'a hep paranın şehri olarak bakıldı. İstanbul'a hep intikam aracı olarak bakıldı. İstanbul'a hep kariyer basamağı olarak bakıldı.

"BOŞ ZAMANLARINDA İSTANBUL'DA OLANLAR BU ŞEHRİ YÖNETEMEZ"

Doğu ile batının birleştiği bu şehri iki ayağı yere sağlam basanların yönetmesi gerekiyor. Bu şehri sadece aklı İstanbul'da olanların İlgisi ve odağı sadece İstanbul'da olanların Amacı sadece İstanbul'un derdine derman olmak olanları yönetmesi gerekiyor. Eli genel merkezlerinde gözü başka mevkilerde boş zamanlarında da İstanbul'da olanlar bu şehri yönetemez."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ekrem İmamoğlu Meral Akşener İYİ Parti İstanbul İmamoğlu Haliç Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (55)

Cemalettin Doğan:

Merak hanım. Bi işine bak kendi kendini bitiriyorsun kime çalışıyorsun. Dün sarılıyordun bugün böyle. Öffff bıktık bu Türkiye’deki. Seviyesiz. Çıkarcı siyasetten.

575
180
yanıtYanıtla
Zohan Coharyan:

Ekrem İmamoğlu bizi ters köşe yaptı. Seçimden sonra İyi Partililerin yerine HDP'lileri getirdi İBB'ye. Bilip bilmeden konuşmayın lütfen.

yanıt235
yanıt200
faruk merttürk:

Zohan, herkes kirli birtek bu kadın temiz yani.

yanıt141
yanıt29
Perwer:

Öküz öldü, ortaklık bitti

461
11
yanıtYanıtla
Perwer:

Bekir yapıcı: maalesef öyle. Ama Meral hanımın çok dayanabileceğini sanmıyorum

yanıt74
yanıt18
ALEYNA AKAN:

Bu kadın hiç mi hiç güven vermiyor yeminle

390
44
yanıtYanıtla
Perwer:

Aleyna akan: sanırım bu seçim Meral hanımın da sonu olacak

yanıt261
yanıt35
Ahmet Say:

İmamoğlu o kadından da tehlikeli

yanıt188
yanıt133
bekir yapici:

PERWER iste ben bundan emin degilim bizim halkimiz artik 25-30 yil öncesinin milliyetcisi solcusu nede halki günümüzde ahlak ve kültür seviyesi cok düstü yalan ihanet nankörlük ve riyakarlik inkar artik normal vr dogal görünüyor öyle olmasa 22 yil ayni kisiler nasil tekrar tekrar gelir .

yanıt58
yanıt32
metheone :

Madem öyleydi de genel seçimde niye aday göstermeye çalıştın?

335
21
yanıtYanıtla
Tüm 55 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title