Haberler

Aksaray'ın Yeni Valisi Göreve Başladı

Son çıkan Valiler Kararnamesi ile Aksaray Valiliği’ne atanan Hukuk Müşaviri Şeref Ataklı, bugün Aksaray’a gelerek görevine başladı.

Son çıkan Valiler Kararnamesi ile Aksaray Valiliği'ne atanan Hukuk Müşaviri Şeref Ataklı, bugün Aksaray'a gelerek görevine başladı.

Vali Ataklı için Valilik önünde karşılama töreni düzenlendi. Törene Aksaray protokolü ile sivil toplum örgütleri temsilcileri katıldı. Karşılama töreninde Aksaray Valisi Şeref Ataklı, Valilik önünde oluşan uzun kuyruktaki tüm protokol üyeleri ile tek tek tokalaştı. Ardından Valilik makamına çıkan Vali Ataklı, burada yaptığı konuşmada Aksaray'da olmaktan memnuniyet duyduğunu belirterek, "Bu görevi bana layık gören Sayın Cumhurbaşkanımız ve hükümet üyelerimize teşekkür ediyorum. Onların gösterdiği güvene layık olmaya çalışacağım. Aksaray'ımız Orta Anadolu'nun güzide bir ili. Bu ilimize elimizden geldiği kadar kamu görevlilerimiz ve sivil toplum örgütlerimiz ile birlikte el birliği içinde Aksaray için çaba sarf edeceğiz. Bizim önceliğimiz insan, insana hizmet, insanın huzuru, güvenliği, mutluluğu ve refahı için ne gerekiyorsa yapacağız. Her şey insan için, her şey insanın rahat ve huzuru için. Bu yönde elimizden ne geliyorsa yapacağız" dedi. - AKSARAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Aksaray Valiliği Şeref Ataklı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title