Haberler

Aksaray'da Kamu Kurumları Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Aksaray Valisi Ali Mantı kamu kurumları arasındaki işbirliği ve koordinasyonun sağlanmasında devletin tüm kurumlarında, görev yapan herkesin üzerine düşen mesuliyeti yerine getirmesi gerektiğini belirtti.

Aksaray Valisi Ali Mantı kamu kurumları arasındaki işbirliği ve koordinasyonun sağlanmasında devletin tüm kurumlarında, görev yapan herkesin üzerine düşen mesuliyeti yerine getirmesi gerektiğini belirtti.

Aksaray'da kamu kurumları müdürlerinin katılımıyla değerlendirme toplantısı düzenlendi. İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'nde düzenlenen toplantıda konuşan Vali Ali Mantı kamu kurumları arasında işbirliğinin iyi durumda olduğunu söyledi.

Mantı konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Önemli olan doğru, faydalı işleri birlikte yapmaktır. Günümüzde ciddi anlama ve anlamlandırma problemi var. Bunu aşamazsak adaleti tesis edemeyiz. Onun için herkes üzerine düşen mesuliyetin gereğini en güzel şekilde yerine getirmeli birbirimiz iyi anlamalıyız. Aksaray'da belli bir durum oluşmuş, belli bir yönetim tarzı var. Bizde bunların üzerine bir şeyler koyabilirsek ilerde de buradan gittiğimiz zaman hayırla yad edilebilirsek bizim için ne mutlu."

Kamu düzeni için herkese görev düşüyor

Vali Ali Mantı Kamu hizmetlerinin doğru bir şekilde yapılmasının önemine dikkat çektiği konuşmasının devamında, "Adalet, yükseköğretim ve diğer kurumlarımız ile hep birlikte bu ülkenin Türkiye Cumhuriyeti devletinin görevlileriyiz. Bizim çizgilerimiz, ayrımlarımız hukuk nezdindeki çizgiler, görev dağılımlarındaki çizgilerdir. Hepimizin hizmet ettiği yer Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve vatandaşlarımız, milletimiz, bizi biz yapan değerlerimizdir. Hepimiz onlar için çalışıyoruz. Önemli olan kamu düzenini kamu güvenliğini en güzel şekilde tesis edebilmek. Onun için hepimize görev düşüyor." dedi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ'ın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Cansever, İdare Mahkemesi Başkanı Şenol Karadeniz, 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı İlker Akkaş, Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Vali Yardımcıları Hakkı Loğoğlu, Gürkan Karaman, Şahin Bayhan, Mustafa Türkcan, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Tüzün, Emniyet Müdürü Ali Karabağ, Jandarma Komutanı Albay Fuat Anık, ilçe kaymakamları ile kamu kurumlarının müdürleri katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Ali Mantı Türkiye Aksaray Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title