Haberler

Afganistan uyruklu 6 kişi önünü kestikleri 2 genci bıçak ve kemerle yaraladı

Güncelleme:

Aksaray'da evlerine dönen 2 genç, Afganistan uyruklu olduğu öğrenilen 6 kişinin saldırısına uğradı. Gençlerden biri bıçakla karnından diğeri ise gözüne aldığı kemer darbesiyle yaralandı. Olay anı cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Aksaray'da yolda yürürken Afganistan uyruklu 6 kişinin saldırısına uğrayan Oğuzhan T. (19) bıçakla karnından, arkadaşı E.Y.B. (15) ise gözüne aldığı kemer darbesiyle yaralandı. Olay cep telefonu kamerasıyla kaydedilirken, kaçan saldırganlardan 4'ü yakalandı, 2'sinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Afganistan uyruklu 6 kişi önünü kestikleri 2 genci bıçak ve kemerle yaraladı

AFGANİSTAN UYRUKLU 6 KİŞİNİN SALDIRISINA UĞRADILAR

Olay, saat 17.00 sıralarında Şeh Hamit Mahallesi 3306 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, Oğuzhan T. ile arkadaşı E.Y.B., Kılıçaslan Parkında gezdikten sonra evlerine dönerken Afganistan uyruklu olduğu öğrenilen 6 kişinin saldırısına uğradı.

Afganistan uyruklu 6 kişi önünü kestikleri 2 genci bıçak ve kemerle yaraladı

BIÇAK VE KEMER DARBELERİYLE YARALANDILAR

Saldırıda Oğuzhan T. bıçakla karnından, E.Y.B. ise gözüne aldığı kemer darbesiyle yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı 2 genç, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Afganistan uyruklu 6 kişi önünü kestikleri 2 genci bıçak ve kemerle yaraladı

"YOLDA YÜRÜYORDUK BİR ANDA ÖNÜMÜZÜ KESTİLER"

Öte yandan, saldırı anı ise çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Polis kaçan saldırganlardan 4'ünü yakalarken, 2'sinin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. Yaralılardan E.Y.B., "Biz yolda yürüyorduk, bir anda önümüzü kestiler. Arkadaşımı bıçakladılar ve bana da kemerle saldırdılar. Afganistan uyruklu 6 kişiydi. Daha sonra kaçtılar" dedi.

Afganistan uyruklu 6 kişi önünü kestikleri 2 genci bıçak ve kemerle yaraladı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cep Telefonu Afganistan Aksaray Saldırı Güvenlik Gözaltı 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (70)

Mark Kolçak:

Suçu işlemiş kişiler televizyona çıkıp pişman olduklarını söylemeli. Böylelik ile belki hem Türkiye daha iyi bir yer olur hemde Afganistan.

24
496
yanıtYanıtla
Atilla Han:

Bence talibana gönderilip idam edilmeli

yanıt481
yanıt11
Mark Kolçak:

Sayın Atilla Han .. idam edilen kişinin ruhu nereye gidecek.. ne olacak.. eğer bilmiyorsan.. ve yinede idam edersen.. beynindeki düşünceler sıkışabilir. damarlar sıkışabilr. kainat bozumaya başlayabilir oluyor.

yanıt18
yanıt339
Harun Gökkaya:

mark sen ne içiyorsun bu neyin kafası "kainat bozulmaya başlayabilir oluyor "nasıl bir cümle anlamını nasıl olduğunu geçtim bu cümleyi hangi parlak kafayla kurdun

yanıt212
yanıt6
Mark Kolçak:

Sayın Harun Gökkaya.. idam edilen kişi-nin ruhu nereye gidecek eğer bilinmiyorsa.. ve yinede idam edilir ise.. tüm dünyada SORULAR oluşuyor. ve tüm kainatın içinde SORULAR oluşuyor. Şu soru yani "Ruhu neyere gidecek bilmiyorsan neden idam etdin ? "

yanıt14
yanıt136
Hsn:

Mark kolçak,ısrarla sormuşsun bildiğim kadarıyla kısaca cevaplayayım.ruh ne olacak diyorsun.Mana yı bilmem ama Allah a göre kendisinden bir ruh üfürdüğünü söylüyor insana ve ruh ölümle tekrar Allaha dönecek.

yanıt69
yanıt4
Denizci:

Ne diyon len ne özürü bunlar falakaya yatırıp geldikleri yere postalayacaksın

yanıt151
yanıt2
mehmet türkel:

Mark sen ölünce görürsün ruhunun nereye gittiği.

yanıt55
yanıt4
Mark Kolçak:

Sayın Hsn : öyle bir şeye inanma. şeytan bir düşünceye benziyor. Kainat şans eseri var olmuşdur ve HUZURLUCA hiçliğe gitmeli. HUZURLUCA kelimesini büyük harfler ile yazmışım. Başkalarını idam etmek hiçde huzurlu bir HATIRAYA benzemiyor.

yanıt8
yanıt56
Hsn:

Mark,ben idama ilgili bir görüş belirtmedim.Sen hiçliğe gitmek diyorsun ben Allah a gitmek diyorum ikimizde bir yere gidiyoruz şeytan Allahın olmadığı tarafta olur iyi düşün yönünü çevir bence.Ayrıca hiçlik,yok olmak,sevdiklerinle bir daha görüşememek düşüncesi beni Huzurlu değil dahada mutsuz eder,Sonsuz nimetlenmenin mutluluğu varken neden hiçliğin mutsuzluğunu tercih edeyim.

yanıt33
yanıt2
Tüm 70 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title