Haberler

Aksaray'da 3 Mahalle Belediyenin İftarında Buluştu

Ramazan ayının manevi atmosferini insanlara aktarılması için mahalle iftar programı düzenleyen Aksaray Belediyesi, Cuma Pazarı içinde Hasas, Nakkaş ve Şifahane mahalle sakinlerini iftar sofrasında buluşturdu.

Ramazan ayının manevi atmosferini insanlara aktarılması için mahalle iftar programı düzenleyen Aksaray Belediyesi, Cuma Pazarı içinde Hasas, Nakkaş ve Şifahane mahalle sakinlerini iftar sofrasında buluşturdu.

Aksaray Belediyesi tarafından geleneksel hale gelen mahalle iftarı programı Cuma Pazarı içinde gerçekleşti. Mahalle iftarında Hasas, Nakkaş, Şifahane mahallerinden yüzlerce kişi aynı iftar sofrasını paylaştı. İftar programına Belediye Başkanı Evren Dinçer, eşi Merve Dinçer, belediye meclis üyeleri, vatandaşlar ve üniversite öğrencileri katıldı. Belediye Başkanı Evren Dinçer ve eşi Merve Dinçer iftar saati öncesinde masaları tek tek ziyaret edip vatandaşların ramazan ayını tebrik etti. Başkan ve eşi, iftar alanında bulunan hanımlara karanfil dağıtarak kadınların Anneler Gününü kutladı.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, iftar alanında yaptığı konuşmada, "Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesini içinde barından Ramazan ayının başta şehrimiz olmak üzere tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum. Millet olarak, evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu Cehennem azabından kurtuluş olan bu aya ulaşmanın huzurunu yaşıyoruz. Bu aylar; birlik ve beraberlik içinde kaynaşma ve dayanışma içinde olmamıza da vesile olmaktadır. Hemşehrilerimin ramazan ayını tebrik ediyor, iftar programımıza katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Mahalle iftarı vesilesi ile aynı sofrayı paylaşan vatandaşlar, top sesinin duyulmasıyla birlikte hep birlikte iftar yaptılar. İftardan sonra Beyaz Masa birimi, mahalle halkının istek, görüş ve önerilerini kayıt altına aldı. - AKSARAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Aksaray Haberler

Bakmadan Geçme

Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title