Haberler

Aksaray-3 Gündür Kayıp Olarak Aranıyordu, Barajda Boğulmuş Olarak Bulundu

3 gündür kayıp olarak aranıyordu, barajda boğulmuş olarak bulunduAksaray'da ailesi tarafından 3 gündür kayıp olarak aranan Ahmet Karaca (45), barajda boğulmuş olarak bulundu.

3 gündür kayıp olarak aranıyordu, barajda boğulmuş olarak bulundu

Aksaray'da ailesi tarafından 3 gündür kayıp olarak aranan Ahmet Karaca (45), barajda boğulmuş olarak bulundu. Dalgıclar tarafından sudan çıkartılan cesedi otopsi için morga kaldırıldı.

Merkeze bağlı Gücünkaya köyü yakınlarında oturan Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde taşeron işçi olarak çalışan Ahmet Karaca, geçen cuma günü işe gitti bir daha geri dönmedi. Ailesi ve yakınları bunun üzerine çevrede aramaya başladı. Yapılan arama çalışmasında Karaca'nın montu Mamasın Barajı kenarında bulundu. Bunun üzerine AFAD'a bağlı dalgıç ekipleri çağrıldı. Dalgıçlar suda yaptığı aramada Karaca'nın cesedine ulaştı. Sudan çıkartılan Karaca'nın cesedi otopsi için çalıştığı hastanenin morguna kaldırıldı.

Jandarma Karaca'nın cinayete kurban gidip, gitmediğini belirlemek için çalışma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Karaca Aksaray Sudan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title