Haberler

Akkışla Belediyesinde toplu sözleşme sevinci

Güncelleme:

Kayseri'de Akkışla Belediyesi Personel Limited Şirketi ile Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığı arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Kayseri'de Akkışla Belediyesi Personel Limited Şirketi ile Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığı arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Belediyede düzenlenen imza töreninde konuşan Akkışla Belediye Başkanı Ayhan Arslan, ellerinden gelen en iyi zammı işçilerine verdiklerini belirterek, "Belediyemizin imkanları nispetinde çalışan arkadaşlarımıza en iyi zammı verdik. Akkışla ilçemizin güzelleşmesinde emeği geçen tüm arkadaşlarımız aldıkları zammı aileleriyle birlikte güle güle harcasınlar. Toplu iş sözleşmemizin her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi.

Hak-İş Kayseri İl Başkanı ve Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik de toplu iş sözleşmesinin yürürlüğe girmesiyle üyelerinin ücretlerinde ve sosyal haklarda yüzde 16 artış sağlandığını söyledi.

Karşılıklı anlayış çerçevesinde uyumlu bir görüşme süreci geçirdiklerini aktaran Çelik, "Bu vesileyle toplu iş sözleşmemizde emeği geçen belediye başkanıma ve belediye yetkililerimize teşekkür ediyorum. İmza altına aldığımız sözleşmemizin belediyemize ve üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Hizmet İş Sendikası Sendika Kayseri Akkışla Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title