Haberler

Akıncılar Kaymakamı Saltuk Buğrahan Açıkbaş, Belediye Başkanı Sevinç'i Ziyaret Etti

Güncelleme:

Akıncılar Kaymakamı Saltuk Buğrahan Açıkbaş, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde belediye başkanı seçilen Murat Sevinç'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Açıkbaş, hediye takdim ettiği Sevinç'e görevinin hayırlı olmasını diledi. Sevinç ise ziyaretinden dolayı Açıkbaş'a teşekkür etti. İlçede huzur ve güven ortamında bir seçim gerçekleştirildiğini belirten Sevinç, 'Bu güven ortamının sağlanmasında katkısı olan başta Kaymakamımız olmak üzere güvenlik güçlerimize ve siyasi parti temsilcilerimize teşekkür ediyorum.' dedi. Sevinç, ilçedeki tüm kurumlarla işbirliği içerisinde çalışarak Akıncılar'ı daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmek istediklerini ifade etti.

Akıncılar Kaymakamı Saltuk Buğrahan Açıkbaş, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde belediye başkanı seçilen Murat Sevinç'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Açıkbaş, hediye takdim ettiği Sevinç'e görevinin hayırlı olmasını diledi.

Sevinç ise ziyaretinden dolayı Açıkbaş'a teşekkür etti.

İlçede huzur ve güven ortamında bir seçim gerçekleştirildiğini belirten Sevinç, "Bu güven ortamının sağlanmasında katkısı olan başta Kaymakamımız olmak üzere güvenlik güçlerimize ve siyasi parti temsilcilerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Sevinç, ilçedeki tüm kurumlarla işbirliği içerisinde çalışarak Akıncılar'ı daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmek istediklerini ifade etti.

Kaynak: AA / Güncel

Saltuk Buğrahan Murat Sevinç Akıncılar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title