Haberler

Akdağmadeni Belediyesi İşçilerinin Maaşı Yükseltildi

Güncelleme:

Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde belediye işçilerinin maaşı en düşük net 20 bin liraya yükseltildi. Belediye Başkanı Nezih Yalçın, işçilere en iyi şartları sunmaya gayret ettiklerini belirtti.

Akdağmadeni Belediyesi tarafından belediye bünyesinde çalışan 147 işçiye piyasa durumu göz önünde bulundurularak yüzde 55 oranında ek zam yapıldı.

Akdağmadeni Belediye Başkanı Uzm. Dr. Nezih Yalçın'ın talimatıyla Belediye bünyesinde çalışan Akdağmadeni Belediyesi, işçilerinin maaşına, piyasa durumu göz önünde bulundurularak, toplu sözleşme dönemi olmamasına rağmen ek zam yapıldı. Yapılan bu ek zamlar ile birlikte belediyede çalışan en düşük işçi maaşı net 20 bin lira oldu.

Düzenlenen toplantıda işçilerle bir araya gelen Akdağmadeni Belediye Başkanı Uzm. Dr. Nezih Yalçın, ilçelerinde gerçekleştirdikleri vizyon projelerinde ve çalışmalarında işçilerin inkar edilemez emeğiniz olduğunu söyledi. Bundan sonraki süreçte de aynı özveri ve gayretle, birlik beraberlik içerisinde çalışmalarına devam edeceklerini dile getiren Yalçın, "İmkanlar ölçüsünde işçilerimize en iyi şartları sunmaya gayret ediyoruz. Piyasa durumu dikkate alarak, yapmış olduğumuz planlamalar doğrultusunda toplu sözleşme dönemi olmamasına rağmen toplamda 147 işçimizin maaşına yüzde 55 oranında zam yapma kararı aldık. Ek zam düzenlemesinin çalışanlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum'" dedi.

Toplu sözleşme dönemi olmamasına rağmen böyle bir sürprizle karşılaşan işçiler büyük sevinç yaşarken yetkili sendika temsilcileri Abdullah Kocaman ve Kasım Yaman "Emek ve alın terimize her daim sahip çıkarak bizleri hiç bir şekilde zor durumda bırakmayan, desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Nezih Yalçın'a çok teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştular.

Toplantı sonunda Başkan Yalçın'a işçiler adına teşekkür plaketi taktim edildi. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Nezih Yalçın Akdağmadeni Yozgat Yerel Haberler Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri! 3 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Roma Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Roma B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK? Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title