Haberler

Akçakale'de dolandırıcılık yapan 5 kişi tutuklandı

Güncelleme:

ŞANLIURFA'nın Akçakale ilçesinde, telefonda kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtıp dolandırıcılık yapan 5 kişi tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, telefonla ulaştıkları kişilere kendilerini polis, hakim ve savcı olarak tanıtıp dolandırıcılık yaptıkları belirlenen şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

ŞANLIURFA'nın Akçakale ilçesinde, telefonda kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtıp dolandırıcılık yapan 5 kişi tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, telefonla ulaştıkları kişilere kendilerini polis, hakim ve savcı olarak tanıtıp dolandırıcılık yaptıkları belirlenen şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Şüphelilerin adreslerini belirleyen ekipler, 21 Haziran'da, 5 farklı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda İ.H.T., T.A., M.T., A.U. ve A.K. yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerin adreslerindeki aramalarda 23 cep telefonu, içinde adres sorgu programı bulunan 3 bilgisayar, 2 av tüfeği, 2 tabanca, 33 uyuşturucu hap ve 5 bin 600 dolar ile çok sayıda hafıza kartı ele geçirildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 5 şüpheli, çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Emniyet Müdürlüğü Akçakale Hakim Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title