Haberler

AK Partili Zorlu: Başbakanla Çobanın Arasında Fark Yok

Güncelleme:

Konya milletvekili Cem Zorlu, "Yöneticilik istidadı itibariyle bir çobanla başbakan arasında çok bir fark yoktur. Biri sürü yönetiyor, diğeri haklı yönetiyor." dedi.

Ak Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu, Konya'nın Ereğli İlçesi'nde düzenlenen "Sürü Yönetimi Elemanı Benim' projesi kapsamında açılan "Sürü Yönetimi'' eğitim programlarına katıldı. Zorlu burada yaptığı konuşmada "yöneticilik istidadı itibariyle bir çobanla başbakan arasında çok bir fark yoktur. Çünkü her biri yönetiyor. Biri sürü yönetiyor, diğeri haklı yönetiyor" dedi.

"BİRİ SÜRÜ YÖNETİYOR, DİĞERİ HALKI YÖNETİYOR"

Cem Zorlu, programda yaptığı konuşmasında, ilginç mesajlar verirken şunları söyledi:

"Ekmek kazanma noktasında, sarf ettiğimiz emeğin kutsallığı bakımından bir başbakanla çobanın arasında bir fark yoktur. Sonuç itibariyle, her biri toplumun bir ihtiyacını karşılıyor. Meseleye bu noktadan bakmamız lazım. Her birinin yokluğu toplumda bir faciaya yol açar. Unutmayın ki aslında yöneticilik istidadı itibariyle bir çobanla başbakan arasında çok bir fark yoktur. Çünkü her biri yönetiyor. Biri sürü yönetiyor, diğeri haklı yönetiyor"

CEM ZORLU: PAYLAŞTIĞIM SÖZ, HADİS

Cem Zorlu daha sonra "Yö­ne­ti­ci­lik iti­ba­rıy­la bir ço­ban­la, baş­ba­kan ara­sın­da fark yok­tur. Çün­kü bi­ri sü­rü­yü yö­ne­ti­yor, di­ğe­ri hal­kı yönetiyor" sözlerine açıklık getirdi. Cem Zorlu paylaştığı sözün, 'hadis olduğunu ve muhataplarıyla paylaştığını' söyledi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Cem Zorlu Ak Parti Ereğli Konya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!
500

Yorumlar (237)

eemobilWeb@haberler.com:

akp olmasaydi daha avrupada diz cokerdiniz. simdi diz cokturuyoruz. gururluyum. cunku allahin bana verdigi akli, hakkiyla dusunerek ve gorerek AKPnin ve RTE nin cok ii ve hakli old goruoyorum.

21
49
yanıtYanıtla
ee dangalağına:

beyinsiz

yanıt3
yanıt0
derinn:

hangi avrupa ülkesine diz çöktürdünüz Allah için ne kafası yaşıyorsunuz siz vallaha anlamadım nerelerimle gülsem sen savunduğun şeye inanıyormusun kardeş ya

yanıt2
yanıt0
cengiz hanm@m.m:

Eee bu kadar büyük halifenin sarayını goremicek kadar aptal değilsin degilmi Yoksa dindar memo familyasından misin Sen bu gerçek islamin ilmini bilirsin yemin ederim senin bilmediğim görmediğim gerçek yoktur. Belki de efendi hazretlerini görüp sakalını opmussundur

yanıt2
yanıt0
antiyobazakapekaka:

sen düşünmüyorsun aslında düşündüğünü zannediyorsun. düşünseydin eğer, verdiğin oyun harama onay vermek olduğunu bilirdin. avrupaya hangi alanda nerede diz çöktürülmüş acaba? avrupa rönesanstan beridir türkiyenin önünde yer almakta. akapekaka sadece göz boyamakta ustalaştı. halk için kötü bir yasa çıkartacaksa eğer bunu tek olarak değil torba yasa adı altına, birkaç küçük iyi şeyle süsleyerek çıkartıyor. çalışanlarla sürekli dalga geçiyor.

yanıt1
yanıt0
gayserili:

Amma carpitilmis ha. Adam cobana iltifat ediyor, insanlar esittir diyor. Basbakan halki yönetiyor, dogru mu? Dogru! Coban sürüyü yönetiyor, dogru mu? Dogru!

35
14
yanıtYanıtla
antisığır:

ee! ozaman sorun ne? koyun dediğimiz zaman koyunluğunuzu neden inkar ediyorsunuz?

yanıt2
yanıt0
AslanGayserilim:

Bakaraya Makara dersiniz ama o dalga geçtiğiniz ayetler uyarıyor! Ey inananlar, ''Raina (bize çobanlık et, bizi güt, bize bak)'' demeyin; ''Unzurna (bizi gözet)'' deyin ve dinleyin. Kafirler için acı bir azap var.

yanıt0
yanıt0
AKPmobilWeb@haberler.com:

BU CHPLILER VE AKP YI CEKEMEYENLER HEP KOYUN DIYORLAR AKP LILERE ONLARDA KOYUYOR HEP ZATEN ONLAR KOYUN DEDIKCE AKP LILER KOYUYOR HEP.NE YAPSINLAR KIRAMIYORLAR CHPLILERI VE YANDASLARINI HER SECIMDE IYCE CAKIYORLAR VALLA

13
33
yanıtYanıtla
puskevıtçiiii:

adam haklı. bazılarına koyun dedıgımızde kızıyorlar hadı bunada kızın bakayım vekılınız soluyor bunu

34
6
yanıtYanıtla
ee dangalağına:

beyinsiz

3
0
Tüm 237 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title