Haberler

Ak Partili Turan: Sorumlu Bir Aktivist Davranışı Değildir

AK Parti İstanbul Milletvekili Bülent Turan, Mehmet Ali Alabora'nın bir konuşmasında kendisi ile yaptığı görüşmeye ilişkin söylediklerini yalanladı.

AK Parti İstanbul Milletvekili Bülent Turan, Mehmet Ali Alabora'nın bir konuşmasında kendisi ile yaptığı görüşmeye ilişkin söylediklerini yalanladı. Turan, yapılan görüşmenin ardından Alabora'nın kendisini hemen arayacağını söylediğini kaydederek, "Telefonumuzda "derhal döneceğim' deyip dönmemesi, Twitter'dan şikayetimiz üzerine "muhatabın kendisi olmadığını' söylemesi sorumlu bir aktivist davranışı değildir" ifadelerini kullandı.

AK Partili milletvekili Turan, sanatçı Mehmet Ali Alabora ile aralarında geçen Gezi Parkı görüşmelerini açıkladı.

Alabora'nın, "dünya yanarken hiç bir eylemde görülmediği" fakat "reytingi ve magazini yüksek konularda hep ön safta görüldüğü" kaydeden Turan, Alabora'nın yaptığı basın toplantısındaki sözlerini yalanladı.

Turan, Alabora ile görüşmesinde "olayların yatışması için, tansiyonu düşürmek için, seçecekleri temsilcilerle ilgililerin görüşmesi için gayret edeceğimizi" söylediklerini doğrulayarak şu ifadeleri kullandı:

"Ancak, telefon görüşmemiz esnasında, "Muhatap ben değilim' dediği doğru değildir. Teklifimiz üzerine "Çok iyi olur Sayın Vekilim. Size derhal döneceğim' dedikten sonra uzun süre dönmemesi üzerine Twitter'dan konuyu kamuoyuyla paylaşmamızdan sonra bizi tekraren arayan Sn. Alabora "olayın muhatabının kendisi olmadığını' ifade etmiştir. Sn. Alabora'nın "Mesele Gezi değil, hala anlamadın mı, hadi gel' tarzı iletileri, sanatçı olması hasebiyle sadece takipçilerini değil, kendisine ilgi duyan tüm vatandaşlarımızı etkilemektedir ve özellikle Gezi Parkı eylemlerinde aktif rol alan sanatçıların sözcüsü gibi davranması, elinden megafonu adeta hiç bırakmaması, bizler dahil tüm vatandaşlarımızın, bu eylemlerin organizatörleri arasında anılmasının bir nedenidir. Buna rağmen telefonumuzda "derhal döneceğim' deyip dönmemesi, Twitter'dan şikayetimiz üzerine "muhatabın kendisi olmadığını' söylemesi sorumlu bir aktivist davranışı değildir. - Ankara

Kaynak: ANKA / Güncel

Mehmet Ali Alabora Bülent Turan Ak Parti Twitter Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title