Haberler

AK Partili Şamil Tayyar'dan partisine "Dış güç" eleştirisi: İyileşmek için mikroba kızılmaz, bağışıklık arttırılır

Güncelleme:

Son dönemde yaşanan ekonomik çalkantının dış güçlere bağlanmasına AK Parti MKYK üyesi Şamil Tayyar'dan itiraz geldi. Partisine eleştiride bulunan Tayyar, "Dış güçler tarih boyunca vardı. Bizden önce de var, sonra da olacak. Vücuttaki 'mikrop' gibidir, bağışıklık sistemi zayıflarsa yatağa düşürür. İyileşmek için mikroba kızılmaz, bağışıklık arttırılır." dedi.

Artan dolar fiyatları sonrası Türkiye ekonomisindeki çalkantının dış güçlere bağlanmasına Ak Parti'nin içinden itiraz geldi. Konuyla ilgili partisine eleştiride bulunan AK Parti MKYK üyesi Şamil Tayyar, Twitter'dan yaptığı açıklamada dikkat çeken sözler sarf etti.

"DIŞ GÜÇLER TARİH BOYUNCA VARDI"

Dış güçler ifadesinin kullanılmasını eleştiren Şamil Tayyar, ekonomik krizi mikroba benzetip çare için bağışıklığın artırılması gerektiğini söyledi. Şamil Tayyar, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Dış güçler tarih boyunca vardı. Bizden önce de var, sonra da olacak. Vücuttaki 'mikrop' gibidir, bağışıklık sistemi zayıflarsa yatağa düşürür. İyileşmek için mikroba kızılmaz, bağışıklık arttırılır." ifadelerini kullandı.

AK Partili Şamil Tayyar'dan partisine 'Dış güç' eleştirisi: İyileşmek için mikroba kızılmaz, bağışıklık arttırılır

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Şamil Tayyar AK Parti Ekonomi Haberler

500

Yorumlar (4)

Hek Tor:

Yillardir konustun durdun, ilk defa birsey söyledin haaaa...

2
1
yanıtYanıtla
tövbekar 34:

cay var makarna var kömür var

0
3
yanıtYanıtla
Es ruzgar:

Hükümet asgari ücret zammını esnafın Bağ-Kur pirimine zam yaparak çıkardı. Bu esnafa haksızlık biz esnaflar niye öduyoz asgari ücret zammın faturasını seçimde esnafdan oy alamaz hükümet bunu bilsin

0
1
yanıtYanıtla
Toprak Yıldırım:

Şamil Tayyar bir süredir böyle akp de satışlar başlayacak şu döviz kurundan sonra o zaman erken seçim ile görecekler akp nasıl gidiyor

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title