Haberler

AK Parti ve CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayları Partililer Tarafından Karşılandı

Güncelleme:

AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cüneyt Yüksel ve CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Candan Yüceer, partililer tarafından kentte karşılandı. Yüksel, Erdoğan'a teşekkür ederek gönül belediyeciliğini vurguladı. Yüceer ise destekçilerine teşekkür ederek hizmet yarışında bayrağı devralacaklarını belirtti.

Ak Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cüneyt Yüksel ve CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Candan Yüceer kentte partililerce karşılandı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium'da düzenlenen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı'nda Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı açıklanan Yüksel, Tekirdağ'a döndü.

Yüksel'i parti binasında partililer bayraklar ve meşalelerle karşıladı.

Yüksel, burada yaptığı konuşmada, Erdoğan'a yerel seçimlerde kendisini aday gösterdiği için teşekkür etti.

Tekirdağ'ın her yerinde gönül belediyeciliğini vatandaşlara göstermek istediklerini ifade eden Yüksel, "4,5 yıl Süleymanpaşa belediye başkanlığı yaptım. Hem bu ilçedeki hem de diğer ilçedeki vatandaşlarımız bilir ki gece gündüz demeden çalışarak, büyükşehrin 10 yılda yapamadığını biz neredeyse 4,5 yılda yaptık. Gönül belediyeciliğini seçimden sonra 11 ilçemize yaymak istiyoruz." dedi.

Kentteki bütün vatandaşların belediye başkanı olacağını aktaran Yüksel, ayrım yapmadan herkese karşı eşit olacağını dile getirdi.

Yüksel, hiç bir zaman Türk, Kürt, Sünni, Alevi ayrımı yapmadığını belirterek, "Bize oy verdi, vermedi diye hizmet ayrımı yapmam. Oy vermeyen hizmet götürmemezlik yapmam. Cüneyt Yüksel, CHP'ye, İYİ Parti'ye oy verenlerin de diğer partilerin de belediye başkanıdır. Hiç kimseye kapımızı kapatmadık, hiç kimseye yaparız deyip yapmamazlık yapmadık. Artık Tekirdağ'da bakarız devri bitti, yaparız devri geliyor." diye konuştu.

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ali Gümüş de Yüksel ile 31 Mart'a kadar sahada olacaklarını, Tekirdağ'daki belediyeleri kazanmak için gece gündüz çalışacaklarını dile getirdi.

CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yüceer, partililerle buluştu

CHP'nin yerel seçimlerde Büyükşehir Belediye Başkan adayı gösterdiği Candan Yüceer de partisinin il başkanlığı önünde partililerle bir araya geldi.

Partililere seslenen Yüceer, Tekirdağ milletvekilliği görevinin ardından büyükşehir belediye başkan adaylığı olarak mücadelesine devam edeceğini ifade etti.

Kendisine destek veren herkese teşekkür eden Yüceer, "Sizlerin desteği ve genel başkanımız Özgür Özel'in öncülüğünde aday seçilmenin gurur ve heyecanını yaşıyorum. Tekirdağ'a hizmet etme görevine beni layık gördüğünüz için hepinize teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Milletvekilliği döneminde kentin bütün sorunları için mücadele ettiğini anlatan Yüceer, halka hizmet yarışında bayrağı Kadir Albayrak'tan devralacaklarını belirtti.

Yüceer, "Örgütümüzle, partililerimizle, ilçe adaylarımızla uyum içinde destan yazmak için çalışacağız. 2019 seçimlerinde büyükşehir ve 7 ilçe belediyesini kazandık. Bu seçimde diğer ilçeleri de kazanmak için çalışacağız." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Yüksel Erdoğan Cüneyt Yüksel Candan Yüceer AK Parti Tekirdağ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title