Haberler

AK Parti Sosyal Politika Birim Başkanları Bir Araya Geldi

AK Parti Antalya İl Sosyal Politikalar Başkanlığının, ilçe birim başkanları toplantısı, Milletvekili Gökcen Özdoğan Enç'in katılımıyla yapıldı.

AK Parti Antalya İl Sosyal Politikalar Başkanlığının, ilçe birim başkanları toplantısı, Milletvekili Gökcen Özdoğan Enç'in katılımıyla yapıldı.

Antalya'da sosyal alanda gerçekleşen çalışmaların istişare edildiği toplantıda konuşan Milletvekili Enç, vatandaşlara en iyi hizmeti sunmada siyasi ayağın önemli bir köprü olduğunu söyledi.

Devletin ve hükümetin sosyal alanda birçok çalışmasının olduğuna işaret eden Enç, "Biz siyasiler bu hizmetleri vatandaşımıza ulaştırmada, anlatmada adeta bir köprü konumundayız. Sosyal Politikalar Başkanlığımız da bu anlamda bizim en önemli birimlerimizin başında geliyor. Milletin kurduğu ve gücünü milletten alan bir partiyiz. Bu millete ne kadar hizmet etsek az. O yüzden her alanda milletimize hizmetimizi arttırarak devam ettirmeliyiz. Bu anlamda Antalya'da sosyal anlamda ihtiyaç sahibi herkese yardımcı olacak bir ekibe sahibiz. Başta Büyükşehir Belediyemiz ve İl Sosyal Politikalar Müdürlüğümüz Antalyalı hemşehrilerimizin her zaman yanında oluyor." dedi.

AK Parti İl Sosyal Politikalar Başkanı Osman Dirican ise her ay birim başkanlarıyla gerçekleştirdikleri toplantılarda, aylık çalışmaları istişare ettiklerini ifade etti.

Böylelikle kurumlar arası iletişimi ve etkileşimi hızlandırarak vatandaşlara en iyi hizmeti sunmaya gayret ettiklerini vurgulayan Dirican, şunları kaydetti:

"Sosyal yardımlaşmayı politikaya dönüştürerek hizmet verme gayretindeyiz. Bu kapsamda Antalya'mızda birçok kurumumuz ile uyum içinde çalışmalarımız artarak devam etmekte. Bunun en büyük ayaklarından birisi olan Antalya Büyükşehir Belediyemiz bugün büyükşehir yasası ile birlikte bütün ilçelerimize sosyal yardımları en hızlı bir şekilde ulaştırıyor, mahallelerimizin hem yollarını yapıyor hem gönüllere giriyor. Şimdi bu sosyal hizmet merkezleri ilçelerimizde de açılıyor. Kumluca ve Manavgat'ta inşallah kısa zamanda bu merkezlere kavuşacak."

Kaynak: AA / Güncel

AK Parti Antalya Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title