Haberler

AK Parti Sincik Belediye Başkanı Partisinden İstifa Etti

Güncelleme:

Adıyaman'ın Sincik ilçesinin Ak Partili Belediye Başkanı Antıntel ve İnlice Belde Belediye Başkanı Ümürhan ve bazı parti üyeleri istifa etti.

Adıyaman'ın ilçelerinden AK Parti Sincik Belediye Başkanı Hasari Antıntel, İnlice Belde Belediye Başkanı Ebubekir Ümürhan, İl Genel Meclis Üyesi Hasan Kaymak, İnlice teşkilat başkanı, Sincik ilçe teşkilatından yönetim kurulunun 20 üyesinden 14'ü, kadın kolları üyelerinden bazıları, gençlik kolları başkanı ve yönetim kurulu üyeleri istifa etti.

İLÇE MEYDANINDA AÇIKLADI

İlçe meydanına gelerek burada toplanan partililere hitaben konuşan AK Parti Sincik Belediye Başkanı Hasari Antıntel ve İnlice Belde Belediye Başkanı Ebubekir Ümürhan, AK Parti'den istifa ettiğini açıkladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ak Parti Adıyaman İnlice Sincik Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

ADALETrmkaraman38@hotmail.com:

bu istifalar .ve daha arkası gelecek olan istifalar..görevden alınan 6000 polisteskılatı ve yakınları sayısal rakam tooplam milyonları buluyor akp nın oylarında 5 mılyon oy azaldı..artmadığına göre akp nın oyları /20 nın altına dustu kabul edın.

6
4
yanıtYanıtla
M. Emin AkpınarMakpinar@mynet.com:

Merak etmeyin Ak Parti oyları artmış mı azalmış mı bir ay sonra hep birlikte göreceğiz. Ümit ediyorum ki bu saldırılar ve bu saldırılardan medet umanlar, Ak Partinin güçlenerek bu badireleri de atlatacağını görecekler.

0
0
yanıtYanıtla
Metin Boydakmetinboydak@hotmail.com:

İstifa edenler kendi güvenilirliklerini yitirmekten başka bir neticeye yol açamazlar. 11 yıldır iyi olan dava arkadaşlarınız bir günde kötü olamıyacağına göre sizler kendinizi inzivaya çekin derim. Aday yapılırken iyiydi de bu parti sizi aday yapmayınca mı kötü oldu da ayrılıyorsunuz. Sorun sizde arkadaşlar Ak Partide değil. Sizleri Allah'a havale ediyor ve Islahınızı diliyorum.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title