Haberler

AK Parti Şemdinli 5. Olağan Kongresi

AK Parti Salihli 5. Olağan Kongresinde Selçuk Dinç, ilçe başkanlığı görevine yeniden seçildi.

AK Parti Salihli 5. Olağan Kongresinde Selçuk Dinç, ilçe başkanlığı görevine yeniden seçildi.

İlçedeki bir düğün salonunda düzenlenen kongre, İstiklal Marşı'nın okunması ve slayt gösterisi ile başladı.

AK Parti 24. Dönem İzmir Milletvekili ve Manisa İl Koordinatörü Ali Aşlık, burada yaptığı konuşmada, kongrenin hayırlı olmasını diledi.

"Orta Asya'dan Anadolu'ya gelip bu toprakları vatan edindiğimiz günden buyana bakınız hep bir kavganın içinde olduk." diyen Aşlık, şöyle konuştu:

"Peki kimlerle kavga ediyoruz, Haçlılarla. Osmanlı Devleti güçlü olduğu dönemde bizlere hiçbir şey yapamadılar. Osmanlı ne zaman zayıflamaya başladı, o tarihten itibaren bizi bu coğrafyadan atmak için ellerinden geleni yaptılar. Şimdi ne yapıyorlar bölgemizde yarım kalan eksik kalan planlarını hayata geçirmeye çalışıyorlar. Ama ne yaparlarsa yapsınlar başaramayacaklar. Amerika teröristlere istediği kadar silah göndersin, onları istediği kadar silah versin. Biz bir ve diri olduğumuz sürece kimse bir şey yapamaz. Artık eskisinden daha güçlüyüz. Türkiye'nin önü ve ufku açık. Her türlü oyunlara karşı ayakta duran bir Türkiye Cumhuriyeti ve bu ülkeyi sürekli güçlendiren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan var."

İlçe Başkanı Dinç ve AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli birer konuşma yaptı.

Kongrede mevcut başkan Selçuk Dinç, başkanlığına yeniden seçildi.

Kaynak: AA / Güncel

Ali Aşlık Ak Parti Salihli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title