Haberler

AK Parti Milletvekili, Medya Patronuyla Kavga Etti

Güncelleme:

AK Parti Niğde Milletvekili Ömer Selvi ile medya patronu Naci Ünlü arasında 'parti içi bir çekişmeden' dolayı kavga çıktığı iddia edildi.

AK Parti Niğde Milletvekili Ömer Selvi ile AK Partili olduğu öğrenilen Niğde'de yerel bir TV kanalı ve bir gazete sahibi Naci Ünlü arasında, saat 00.10 sıralarında Bor Caddesi'nde bulunan Ak Parti seçim bürosunda henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma, kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Bu sırada Ak Parti Milletvekili Selvi'nin, Ünlü tarafından darp edildiği iddia edildi.

POLİS MERKEZİNE GİTTİ

Olayın ardından Selvi, Niğde Sungurbey Polis Merkezi'ne gitti. Olayın duyulması üzerine de, Niğde Ak Parti Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Niğde Belediye Başkanı Ak Partili Faruk Akdoğan ve İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt polis merkezine gelerek olay hakkında bilgi aldı. Selvi, ifade verdikten sonra polis merkezinden ayrıldı.

KAVGA PARTİ İÇİ ÇEKİŞMEDEN ÇIKTI İDDİASI

Basın mensuplarının konuyla ilgili sorularına Selvi, "Önemli bir şey yok hayat devam ediyor" şeklinde cevap verdi. Taraflar, konu hakkında herhangi bir açıklamada bulunmazken, kavganın parti içi bir çekişmeden kaynaklandığı ileri sürüldü. Ömer Selvi'nin Naci Ünlü'den şikayetçi olup olmadığı ise bilinmiyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ömer Selvi Ak Parti Niğde Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

mertmert@ttnet.net:

yiyin birbirinizi hırsızlar...rantı paylaşamadınızmı..

43
4
yanıtYanıtla
hakan niğdekuzey_kurtlari@hotmail.com:

AKEPE NİĞDEDE YIKILACAK(inşallah)

29
3
yanıtYanıtla
İNADINA AK PARTİakgenc051@hotmail.com:

aç tavuk kendini darı ambarında zannedermiş görüşeceğiz 30 mart ta

yanıt0
yanıt0
hakan niğdekuzey_kurtlari@hotmail.com:

GÖRECEGİZ

yanıt0
yanıt0
ÇİFTEHANnigde@windowslive.com:

naci ünlü zaten akpli biri dövende dövülende akpli olduğu için sorun yok

10
5
yanıtYanıtla
NİĞDELİ AK GENÇfb51@hotmail.com:

BAKIN SİZİN İSTİHBARATI KİM VERDİ İSE SAATLE SORUNU VAR SEÇİM BÜROSUNDA OLMADI OLAY CİNS CİNS HABER YAPMAYIN YA DOĞRULARI YAZIN YADA HİÇ YAZMAYIN TERBİYESİZLİK YAPMAYIN

3
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title