Haberler

Ak Parti Merkez İlçe Büyük Kongreye Hazır

Güncelleme:

Mustafa Zahit, 30 Eylül 2012 tarihinde Ankara'da düzenlenecek olan büyük kongreye Merkez İlçe teşkilatı olarak tam kadro katılacaklarını söyledi.

AK Parti Şanlıurfa Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, 30 Eylül 2012 tarihinde Ankara'da düzenlenecek olan büyük kongreye Merkez İlçe teşkilatı olarak tam kadro katılacaklarını söyledi.

Konu ile ilgili önceki akşam AK Parti Merkez İlçe Başkanlık binasında, Mustafa Zahit Başkanlığında toplanan Merkez İlçe Teşkilat toplantısına, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit ve Merkez ilçe Yönetim Kurulu Üyeleri tam kadro katıldı.

AK Parti Şanlıurfa Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit; "30 Eylül Ankara'da yapılacak olan AK Parti büyük kongresi için AK Parti Şanlıurfa Merkez İlçe Başkanlığı olarak son hazırlıklarını yaptıklarını ve bu büyük kongreye hazır olduklarını" ifade etti.

Toplantıda, üye kayıtlarının da gözden geçirildiğini ifade eden, Zahit şöyle konuştu: "Yapmış olduğumuz bu Toplantıda, Türkiye'nin iç ve dış gündemi ile değerlendirmelerimizi yaptık. Ankara'da düzenlenecek olan büyük kongreye tam kadro olarak katılıyoruz. Bu konu ile ilgili çalışmalarımızı tamamladık.

"Türkiye'nin umudu, Dünya siyasetine yön veren partimizin bu coşkulu kongresine sadece oy verenler değil bütün miletimiz Türkiye'nin dört bir yanından insanları bu coşkulu olacak olan kongremize bekliyoruz.

Yapılacak olan kongrenin Türkiye'de şimdiye kadar yapılmış en büyük kongrelerden biri olacağını düşünüyorum ve bu kongrenin başka bir özelliği de Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın "Başbakan" olarak katılacağı en son kongre ve bu kongrenin bir şölen havasında, bir karnaval havası içerisinde geçmesini temenni ediyoruz ve bu arada kongreye katılmak isteyen Şanlıurfalı hemşerilerimiz partimize gelip isimlerini yazdırabilirler" dedi…

Kaynak: Bültenler / Güncel

Şanlıurfa Merkez Ak Parti Eylül Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title