Haberler

AK Partililere, Çaldıran Mitinginde Taşlı Sopalı Saldırı

Güncelleme:

Van'ın Çaldıran ilçesinde miting düzenleyen AK Partili vekiller ve başkan adayları, taşlı sopalı saldırıya uğradı.

AK Parti Van milletvekilleri, Van Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Nuri Gülaçar ve Çaldıran Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan adayı Ferman Yıldırım, Çaldıran ilçesinde düzenledikleri miting esnasında taşlı sopalı saldırıya uğradı.

MİTİNG İÇİN ÇALDIRAN'A GİTTİLER

Bugün miting için Çaldıran ilçesine çıkarma yapan AK Parti heyeti, bir grubun taşlı ve sopalı saldırısına uğradı. AK Parti Van milletvekilleri Musfata Bilici, Fatih Çiftçi, Burhan Kayatürk, Gülşen Orhan, Van Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Nuri Gülaçar ve partililer, Çaldıran Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Ferman Yıldırım'ın seçim çalışmalarına destek vermek amacıyla Çaldıran'a gitti.

BİR ANDA ORTALIK KARIŞTI

Van Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Nuri Gülaçar'ın konuşması sırasında bir grup, taşlı sopalı saldırıda bulundu. Saldırı ile bir an ortalık karıştı. Polis ve bazı AK Partililer'in araya girmesiyle kavga büyümeden sonlandırılırken, gerginlik devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Osman Nuri Gülaçar Çaldıran Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (17)

malatyalısevgEiyehasretben@hotmail.com:

inadına akp

26
62
yanıtYanıtla
Abdullahatmaca.a@hotmail.com:

Yurt dışında yaşıyorum oylar MHP' ye!

31
19
yanıtYanıtla
FATİH KOÇilhan45@hotmail.com:

hırsıza oy verilirimi allah aşkına bu akp hırsızlığı bel başta fatih çifçi yi örnek alın dünyanın vurgunun hırsızlığını yaptı.seçimlerde veysel ,alim,şeref,murat çifçinin ceblerinde para yoktu.şeref akyol seçim burosuna şeker borc vermedi şimdi tirlyonlara para demiyorlar.HIRSIZLIK VURGUN AKP.İNSANLARIN DUYGSUYLA OYNUYORLAR YALANLA DOLANLA İSLAMYETİN ARKASINA SIĞINMIŞLAR.HIRSIZLAR.

32
13
yanıtYanıtla
karadenizliyiz agaaaerr43434er@hotmail.com:

bu sefer inadına MHP agaaaa

17
16
yanıtYanıtla
Rambo DortmundYueksel-@.live.de:

Her Türk Asker dogar bunu hic unutmayin yeri geldimi Vatani icinde ölür bunu kafaniza sokun artik.

9
22
yanıtYanıtla
pazarcikdemirdemir@web.de:

Rambocuk , biz anamizdan ciplak dogduk tosunum ,ama seni bilmem sen postalla tankla topla dogduysan o baska :BIRAKIN ARTIK YENILMEZ TÜRK EDEBIYATINI

yanıt0
yanıt0
Taxdogan1998@arcor.de:

Oy mhp ye verildimi ne olur biliyormusunuz Türklügü ayaklarinin altina alanlarin yerine ayagakalkar millet nefes alir hersey para olmaktan cikar insanlik kazanir mhp ye giden her oyu Türkiye kazanir Kürtler kazanir akp arti pkk kaybeder mhp demek saglam Türkiye demek.

12
14
yanıtYanıtla
oytun44_malatyali@windowslive.com:

adamın dibi vanlılar :D

11
10
yanıtYanıtla
alperensergen.cavusoglu@hotmail.com:

cCc

11
7
yanıtYanıtla
oz asozaslantelekom@hotmail.com:

ayaklarının altına aldığı türk milletinin vergilerini yandaşlar ve vanlılarla paylaşanlar şimdii han gi yüzle batıya dönecekler doğuda paralarını alıp karşılığını taş ve molotofla ödediler ayaklar altına alınan türkler ne yapacak bu bir karakter savaşına döndüü türklerde uysal eşşek olmadıklarını bir gün mutlaka gösterecekler ama ne gün iş işten geçmeden inşaallah ben tayyip gitsin demiyorum ama adam olsun istiyorum haklının hakkını tesklim etsin adaleeeeet adaleeeeet

7
6
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title