Haberler

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, Sivas'ın Hafik ilçesinde iftar programına katıldı

Güncelleme:

AK Parti Hafik İlçe Başkanlığınca düzenlenen iftar programına katılan Abdullah Güler, şehitlere rahmet diledi ve Hafik'e yapılacak hizmetler hakkında konuştu. Ayrıca, yerel seçimlerde AK Parti'nin Hafik Belediye Başkan adayı Habip Görler'e destek istedi.

Ak Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, Sivas'ın Hafik ilçesinde düzenlenen iftar programına katıldı.

Ak Parti Hafik İlçe Başkanlığınca 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla Spor Salonu'nda düzenlenen iftara katılan Güler, şehitlere Allah'tan rahmet, gazilere uzun ömürler diledi.

Hafik'te perşembe günü doğal gaz temel atma törenine katıldıklarını anımsatan Güler, "İnşallah büyük bir hızla haziran, temmuz gibi doğal gazımızı Hafikli hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Hayırlı uğurlu olsun. İlçemizin yaşam kalitesini artıracak her türlü hizmeti burada yapmaya devam edeceğiz." dedi.

Güler, ilçe girişindeki caddeyi düzenleyerek Hafik'in prestij caddesi haline getireceklerini belirtti.

Sivas ve Hafik ilçesiyle ilgili cezaevi konusunda projelerinin olduğunu aktaran Güler, "Bizim iki meselemiz var, Hafik Sivas'a çok yakın. Cezaevimiz, açık cezaeviyle beraber merkezde kaldı. İnşallah Sivas'ta ek adliye binamızla ilgili bir çalışmamız, projemiz var. Diğeri de Hafik'te açık cezaeviyle ilgili bir çalışma var. İnşallah bu çalışmayı da yapacağız." diye konuştu.

Yerel seçimlerde AK Parti'nin Hafik Belediye Başkan adayı Habip Görler'e de destek isteyen Güler, "31 Mart akşamında Habip Başkanı seçtiğiniz taktirde inşallah bizim de bütün desteğimiz emeğimiz gayretimiz yanında olacak." ifadelerini kullandı.

Programa şehit aileleri, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Abdullah Güler AK Parti İftar Hafik Sivas Yerel Haberler Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title