Haberler

AK Parti Genel Sekreteri İpek Açıklaması

"(Dar ve daraltılmış bölge) Hem barajın yüksekliğinden şikayet ediyorlar, hem de buna yönelik olarak önerilen bütün çözümlere karşı çıkıyorlar"

AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek, "(Dar ve daraltılmış bölge) Hem barajın yüksekliğinden şikayet ediyorlar, hem de buna yönelik olarak önerilen bütün çözümlere karşı çıkıyorlar" dedi.

İpek, yerel seçimlerde Kazan Belediye Başkanı seçilen Lokman Ertürk'ü ziyaret ederek, "hayırlı olsun" dileğinde bulundu.

İpek, ziyaret esnasında gazetecilerin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin eleştirilerine yönelik sorusu üzerine, "Sayın Bahçeli'nin şikayetlenmesi yerinde değil çünkü kendisinin parlamentoda bir grubu var. Aday gösterebilecek bir sayısı da var. Eğer kendileri de istiyorlarsa yarışa katılabilirler" diye konuştu.

Dar ve daraltılmış bölge tartışmalarına da değinen İpek, şunları söyledi:

"Bu barajın yüksek olduğuna ilişkin şikayetlerden kaynaklandı. Esasen barajı AK Parti olarak biz getirmedik. Muhalefete, 'gelin daraltılmış bölge yapalım barajı yüzde 5'e indirelim veya dar bölge yapalım barajın tamamını kaldıralım' gibi değişik tekliflerle gittik. Bunların hiçbirisine yanaşmadıkları gibi hem barajın yüksekliğinden şikayet ediyorlar, hem de buna yönelik olarak önerilen bütün çözümlere karşı çıkıyorlar."

Belediye başkanı Ertürk, belediyenin projeleri hakkında İpek'e bilgi verdi. - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

Devlet Bahçeli Lokman Ertürk Haluk İpek Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title