Haberler

AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek: "(Pkk'ya Silah Bırakma Çağrısı) Halkın Gözlerindeki Sevinci...

PKK'ya silah bırakma çağrısı- AK Parti Genel Sekreteri İpek: - "Halkın içinde dolaştığımızda, silahların sonsuza kadar susması ile ilgili yapılan açıklamalardan memnun olduklarını, umutlarının çok daha büyüdüğünü ve gözlerindeki sevinci gördük" AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek, PKK'ya silah bırakma çağrısına ilişkin, "Halkın içinde dolaştığımızda, silahların sonsuza kadar susmasıyla ilgili yapılan açıklamalardan memnun olduklarını, umutlarının çok daha büyüdüğünü ve gözlerindeki sevinci gördük" dedi.

PKK'ya silah bırakma çağrısı- AK Parti Genel Sekreteri İpek: - "Halkın içinde dolaştığımızda, silahların sonsuza kadar susması ile ilgili yapılan açıklamalardan memnun olduklarını, umutlarının çok daha büyüdüğünü ve gözlerindeki sevinci gördük" AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek, PKK'ya silah bırakma çağrısına ilişkin, "Halkın içinde dolaştığımızda, silahların sonsuza kadar susmasıyla ilgili yapılan açıklamalardan memnun olduklarını, umutlarının çok daha büyüdüğünü ve gözlerindeki sevinci gördük" dedi.İpek, AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığınca Seyrantepe Spor Salonu'nda düzenlenen milletvekili aday adaylarına yönelik temayül yoklamasına katıldı.Burada yaptığı konuşmada, Diyarbakır'da AK Parti milletvekili aday adaylığı için rekor bir müracaatın olduğunu bildiren İpek, en yoğun başvurunun bu seçimde olduğunu kaydetti.PKK'ya silah bırakma çağrısına değinen İpek, şunları kaydetti: "Çok anlamlı bir güne denk geldi. Biz de dün Diyarbakır'a gelmiştik. Halkın içinde dolaştığımızda silahların sonsuza kadar susmasıyla ilgili yapılan açıklamalardan memnun olduklarını, umutlarının çok daha büyüdüğünü ve gözlerindeki sevinci gördük. Bütün problemlerin demokrasi yoluyla çözülmesi ve problemlerin kendi seçtikleri kişilerin marifetleriyle çözülmesi ile ilgili Diyarbakır halkından çok yoğun bir istek ve arzu gördük."- "Kadın milletvekili sayımız artacak"İpek, seçilme yaşını 25'e düşürdüklerini kaydederek, 25 ile 30 yaş arasında parlamentoda görev yapan arkadaşlarının başarıyla görevlerini yerine getirdiğini vurguladı.Kadın temsilci sayısını da artıracaklarını işaret eden İpek, "Hem başörtülü hem de başı açık olan kadın milletvekili sayımız artacak. Her kesimin temsil edildiği ve parlamentonun sağlıklı işleyeceği çeşitli meslek gruplarından oluşan bir parlamento oluşturmak için çalışıyoruz" diye konuştu. ...

Kaynak: AA / Güncel

Haluk İpek Ak Parti Pkk Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title