Haberler

AK Parti'den Kınama

Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen’e katıldığı program çıkışı yapılan saldırının ardından AK Parti Çayeli İlçe Başkanlığı tarafından yazılı bir açıklama yapıldı.

Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen'e katıldığı program çıkışı yapılan saldırının ardından AK Parti Çayeli İlçe Başkanlığı tarafından yazılı bir açıklama yapıldı.

AK Parti Çayeli İlçe Başkanı Ali Kar tarafından yapılan yazılı açıklamada, şöyle denildi: "17 Nisan 2014 Perşembe günü saat 19.30'da Çayeli İlçe Müftülüğü tarafından hazırlanan Kutlu Doğum programına İlçemiz Belediye Başkanı Sayın Dr. Atilla Esmen ve AK Partimizi temsilen İlçe Başkan Yardımcımız Sayın Bayram Sarı ve teşkilattan sorumlu İlçe Başkan Yardımcımız Sayın Yasin Aslan katılmışlardır. Belediye Başkanımız Dr. Atilla Esmen ve beraberindekiler daha önce planlanan başka bir programa katılmak üzere 20.15 sularında salondan ayrıldılar. Arabaya binecekleri esnada görgü tanıklarının ifadelerine göre ondan fazla kişinin saldırısına uğramışlardır."

SALDIRI MİLLİ İRADEYE YAPILMIŞTIR

Yapılan saldırıyı milli iradeye yapılmış bir saldırı olarak değerlendiren Kar, yazılı açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Çayeli Belediye Başkanımız Dr. Atilla Esmen ve AK Partimizi temsilen yönetim kurulu üyelerimiz ve başkanımızın şoförü Hasan Esmen'e yapılan çirkin saldırı tüm Çayelilere olduğu gibi milli iradeye de yapılmış bir saldırı olarak görmekteyiz. Bu menfur saldırıyı nefretle kınıyor bunu yapan veya yaptıranları şiddetle lanetliyoruz. Bu saldırının Ak Parti ailesi olarak bizleri daha da kenetlediğine inanıyor, Belediye Başkanımızın şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da yanında olacağımızın bilinmesini istiyoruz. Demokrasiyi içine sindiremeyip Çayeli'mizin imajını bozmaya çalışanlar şunu iyi bilmelidirler ki hiçbir zaman başarılı olamayacaklardır. Kamuoyu vicdanında suçlu oldukları aşikar olan bu kişilerin yüce Türk adaleti önünde de hak ettikleri cezayı alacaklarına inancımız tamdır." - RİZE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Atilla Esmen Ak Parti Ali Kar Çayeli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title