Haberler

AK Parti'den 'Eşekli' Protesto

CHP'li Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin tepki çeken yeni şehiriçi toplu ulaşım sistemi AK Partili'lerce protesto edildi

CHP'li Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin tepki çeken yeni şehiriçi toplu ulaşım sistemi, AK Partili'lerce ana caddede eşeklerle protesto edildi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin 20 Ağustos'tan itibaren uygulamaya koyduğu, tramvayın kent içindeki dolmuşlarla entegre edildiği şehiriçi toplu ulaşım sisteminde yaşanan sıkıntılar nedeniyle AK Parti Kepez İlçe Teşkilatı ilginç bir protesto gerçekleştirdi. Özdilek Alışveriş Merkezi önünden partililer, yanlarında 4 eşekle ana cadde üzerinde yürüyüş yaptı.

Partiler ellerinde 'Eşeklerinizi güle güle kullanın', 'Güneş enerjisi ile çalışan eşek', 'Dolmuştan daha hızlı ulaşım seferleri başlamıştır', 'Konya- Ankara arası 1. 5 saat. Kepez- Konyaaltı 3 saat', 'Antalya Ankara'dan zengin, artık eşeğimiz var', 'Millet inliyor Hoca dinlemiyor', 'Yaparsa Hoca yapar', 'Hocanın dolmuşuna binmektense, Antalya'nın eşeğini tercih ederim' yazılı dövizler taşıdı. Gösteride 'Canınızı sıkmayın sırada 180 eşek daha var' yazılı döviz dikkati çekti. Bunun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ın minibüsçülerle tartışması sırasında "Belediyeye 180 otobüs daha alırım" restine karşılık olduğu belirtildi.

Eşeklerin boyunlarına da 'hızlı ulaşım', 'Büyükşehir Belediyesi, Muratpaşa- Konyaaltı' yazıları yer alırken, eşeklerin yularlarından tutarak bazı partilileri üzerine bindiren sahipleri de 'Lara- Fakülte buraya', 'Konyaaltı'na ücretsiz ulaşım', 'Otobüslerden daha hızlı ulaşım' sloganları attı.

'TEK GÜNDEM MADDESİ ULAŞIM'

Çevredeki vatandaşların ve cadde üzerinden geçen sürücülerin şaşkın bakışları arasında gerçekleşen gösteri AK Parti'nin Kepez İlçe Başkanlığı önünde sona erdi.

"Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az" diyen AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, Ramazan bayramından itibaren tüm Antalyalıların tek gündem maddesinin ulaşım rezilliği olduğunu söyledi.

Kimle karşılaşsalar 'neden sesinizi çıkarmıyorsunuz, bu işi nasıl engellersiniz, bu işe dur demeniz gerekiyor' diye tepkiler aldıklarını belirten Bahattin Bayraktar, şunları söyledi:

"Tabii ki halkımızın haklı feryadına biz de duyarsız kalamazdık. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, yapılan basın toplantılarına ve halkımızın feryadına kulak tıkadı. Biz buradan mesaj vermek istiyoruz. Halkımız feryat ediyor. Hakikaten söylediğimiz gibi Konya- İstanbul 1. 5 saat, Kepezaltı- Konyaaltı 3 saat. Böyle bir duruma geldik. "

Önümüzdeki günlerde okulların açılacağı, yağmurlu günlerin başlayacağına da dikkat çeken Bayraktar, daha sıkıntılı bir sürece girileceğini öne sürdü. - Antalya / Alanya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title