Haberler

AK Parti'den Doğu Perinçek'in Hz. Muhammed'le ilgili sözlerine tepki: Hadsizlik

Güncelleme:

Partisinin MYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in "Hz. Muhammed yılda 40 kişiyi buldu, hiç olmazsa biz 40 bin kişiyi bulduk. Hz. Muhammed'den çok ileri bir noktadayız" sözlerine tepki gösterdi. Çelik, "Bir siyasi parti, kendi faaliyetini Hz. Muhammed ile yarıştırmak gibi bir tutum içine giriyorsa bu haddini bilmezliktir" dedi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, katıldığı bir canlı yayında Hz. Muhammed'le ilgili tepki çeken ifadeler kullandı. Perinçek, partisini Hz. Muhammed ile karşılaştırıp, "Hz. Muhammed Mekke'de tebliğde bulunduğunda kaç kişi ona biat etti? 1 yılda 40 kişiyi buldu, hiç olmazsa biz 40 bin kişiyi bulduk. Hz. Muhammed'den çok ileri bir noktadayız" dedi.

SÖZLERİ BÜYÜK TEPKİ TOPLADI

Bu sözleri sarf ettiği sırada Perinçek'in gülmesi ve dinleyicilerin alkışlaması dikkat çekti. Söz konusu ifadeler sosyal medyada ise büyük tepki çekti.

AK Parti'den Doğu Perinçek'in Hz. Muhammed'le ilgili sözlerine tepki: Hadsizlik

"MANTIKSIZ VE AKIL DIŞI"

Konuyla ilgili AK Parti MYK Toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Doğu Perinçek'in sözü baştan aşağı yanlış bir söz. Bir siyasi partinin kendisini Hz. Muhammed ile mukayese etmesi kadar mantıksız ve akıldışı bir şey söz konusu olamaz. Kim ya da hangi parti olduğu önemli değil. Bir siyasi parti, kendi faaliyetini Hz. Muhammed ile yarıştırmak gibi bir tutum içine giriyorsa bu haddini bilmezliktir" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Doğu Perinçek Ömer Çelik AK Parti Haberler

500

Yorumlar (5)

Zeki Anti:

Ne olacak bu dinsiz imansız yaratıkları bu toplum lider görüp arkasına geçiyor. Demek ki onlar da bunun gibi, aynı cehape zihniyeti.

4
2
yanıtYanıtla
Fırat Türk:

Dogu perincek hapise

5
0
yanıtYanıtla
Garip:

Doğu Perinçek hz Muhammedin topladığı herbir kişi senin 40 binine bedel 40x40bin= matematiğin yetmez

3
0
yanıtYanıtla
Alt Tan:

Bunu bu kadar büyüten akparti ve medya. Her akşam bunu proğramlara çıkarıp konuşturursan kendisini bir şey sanır herkese dil uzatır. Din ve peygamber her şeyden önce gelir.bu hadsizin haddini bilmesi lazım.

2
0
yanıtYanıtla
Demir Tuğ:

Müslüman Türk milletinin dini değerleri ile ahlaksız ve akılsızca ti ye almak siyasi partilere oy kazandırmaz ancak kaybettirir.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title