Haberler

AK Parti'de İçki İçen Başkanın İstifası İstendi

Güncelleme:

Partinin yaptığı dayanışma gecesinde, elinde içki kadehi ile görüntülenen Ak Partili il başkanının istifası istendi.

Ak Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, dayanışma gecesinde alkol kullandığı iddia edilen ve sosyal paylaşım sitesinde bir partili tarafından fotoğrafları yayınlanan Ak Parti Menteşe İlçe Başkanı Mustafa Çelebi'nin istifasını istedi. İl Başkanı Nihat Öztürk kararın Genel Merkez'in tasarrufu olduğunu söylerken, Çelebi'nin pazartesi gününe kadar süre istediği öğrenildi.

FOTOĞRAF YAYINLANMIŞTI

Ak Parti Menteşe İlçe Başkanlığı tarafından partililer arasında birlik ve beraberliğin sağlanması için geçen 24 Haziran'da Saray Dinlenme Tesisleri'nde 'Dayanışma Gecesi' düzenlendi. Gecede İlçe Başkanı Mustafa Çelebi ile yönetim kurulu üyeleri Gökhan Çarpar ve Emin Yalı'nın alkol kullandığı ileri sürüldü. Üçlünün iddiaya göre içki içerken çekildiği fotoğraf bir partili tarafından sosyal paylaşım sitesi facebookta yayınlanınca tepki topladı.

SOYLU, İSTİFASINI İSTEDİ

Gelişmelerin ardından Ak Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'nun yeniden yapılanma gerekçesiyle Çelebi'nin istifası istendiği öğrenildi.

Ak Parti İzmir Milletvekili ve aynı zamanda Muğla Koordinatörü olan Aydın Şengül, geçtiğimiz günlerde Menteşe İlçesi'ne gelerek, 'alkol konusu', 'davetiyelerin partililere satılması' iddiaları üzerine inceleme başlattı.

5 saat boyunca özel olarak birebir görüşmeler yapan Şengül, oluşturduğu dosyayı AKP Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'ya teslim etti. Soylu, yaptığı inceleme sonrası AKP Muğla İl Teşkilat Başkanı Şadi Pirci'den, İlçe Başkanı Mustafa Çelebi'nin istifasını almasını istedi.

Yapılan görüşmelerin ardından Çelebi'nin pazartesi gününe kadar süre isteği öğrenildi. İl Başkanı Nihat Öztürk kararın genel merkezin tasarrufu olduğunu söylemekle yetinirken, Pirci de istifa gelişmelerini doğruladı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Süleyman Soylu Mustafa Çelebi Ak Parti Menteşe Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (51)

feriştah:

İçeceğine hırsızlık yapsaydı, yada islamla alay etseydi tüm AKP arkasında olurdu.

25
4
yanıtYanıtla
Bozkurt:

İÇKİ İÇTİ DİYE İSTİFASINI İSTE ÇALANA ÇIRPANA SES ÇIKARMA

23
3
yanıtYanıtla
haydi chp ye:

sarhoşlar akşamcılar biracılar sizin yeriniz chp dir.

2
23
yanıtYanıtla
ÇEKİÇ KAFAmehmet.teke@gmail.com:

SEĞEN YERİNDE CEHENNEM OLSUN İŞALLAH YAPDIĞIZ PİSLİKLERİ NİYE CHP NİN ÜZERİNE YIKIYONUZ VELEVKİDE İÇMİŞ NE OLDU YANİ DÜNYAMI GÖÇMÜŞ

yanıt0
yanıt0
turöyü:

akp toplama partidir erbakanin partisi degildir

20
3
yanıtYanıtla
Yusuf D.ydklc@ttmail.com:

Yani..Milli takım gibi.

yanıt0
yanıt0
Din bezirganları:

Allahtan korkmuyorlarda oy kaybederiz diye istifa istiyorlar, sanki bütün akape liler zemzem içiyor.

19
4
yanıtYanıtla
ASİ DERSİMLİ:

NE ZAMAN Kİ MİLLETİN NE İÇECEĞİNE NE GİYECEĞİNE NERDE İBADET EDECEĞİNE KARIŞMADINIZ O ZAMAN HALKIN PARTİSİ OLURSUNUZ. AKP''DE BİRÇOK İL BAŞKANI MİLLETVEKİLİ ALKOLDE İÇİYOR. BUNLARINKİSİ SIRF SEÇİM ÖNCESİ DİNDAR GÖRÜNME ÇABALARI

20
3
yanıtYanıtla
krall:

alkol haram derler kul hakkına helal

18
4
yanıtYanıtla
krallmkmk@xx.com:

banane ne yaptıysa yaptı bu onların din istismarcılığını affettirmez

yanıt0
yanıt0
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title