Haberler

AK Parti'de Eğitim Seferberliği

Güncelleme:

AK Parti İzmir İl Başkanlığı teşkilat içi eğitim çalışmalarına start verdi.

Buca, Bornova, Bayraklı, Karşıyaka ve Kemalpaşa'da başlayan çalışmalarda teşkilat mensuplarına çeşitli konularda bilgiler verildi. Çalışmalar kapsamında İl Başkanı Ömer Cihat Akay AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül ile birlikte Kemalpaşa'ya giderken, AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli beraberinde İl Başkan Yardımcısı M.Atilla Kaya, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Uzun, Mesut Demirkaya ve Hamdi Erdem ile birlikte Buca, Bornova, Bayraklı ve Karşıyaka ilçelerini dolaştı.

Kemalpaşa'da teşkilat mensuplarıyla gerçekleştirdiği buluşmasında AK Parti'nin kendi düşünce geleneğinden hareketle, yerli ve köklü değerler sistemimizi evrensel standarttaki çağdaş siyaset çizgisiyle yeniden üretmek amacında olduğunu hatırlatan AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, bu kapsamda teşkilatın bilinç sahibi olmasının oldukça önemli olduğunu belirtti. Siyasetçilerin ülkeleri yönetip geleceği şekillendiren insanlar olduğunu hatırlatan Akay, bu kapsamda siyaset yapan herkesin donanım sahibi olmasını gerektiğine dikkat çekti. Siyasette niteliğin arttırılması ve ülkemizin sosyal sermayesinden en üst seviyede yararlanılmasının AK Parti'nin temel amaçları arasında yer almakta olduğunu belirten Ömer Cihat Akay, "Teşkilat içi eğitime çok önem veriyoruz.

Siyasal bilincin ve siyasal sorunlara duyarlılığın arttırılması için, nitelikli kadroların yetişmesi için, teşkilat mensuplarımızın daha donanımlı, daha birikimli olmaları için eğitim faaliyetlerine devam edeceğiz." dedi. Kemalpaşa'da teşkilat mensuplarıyla buluştuktan sonra Sütçüler köyüne giden, burada köy muhtarı başta olmak üzere AK Parti'ye katılan yeni üyelere rozet takan AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, toplumsal merkezin adresi olan AK Parti'ye olan ilginin kendilerini sevindirdiğini belirtti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ömer Cihat Akay Kemalpaşa Ak Parti İzmir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title