Haberler

AK Parti Çaldıran Belediye Başkan Adayı Ferman Yıldırım, Çaldıran Devlet Hastanesini ziyaret etti

Güncelleme:

AK Parti Çaldıran Belediye Başkan Adayı Ferman Yıldırım, seçim çalışmaları kapsamında Çaldıran Devlet Hastanesini ziyaret ederek hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti. Yıldırım, hastanenin daha modern olması ve hizmet verimliliğinin artırılması için çalışacaklarını belirtti.

Ak Parti Çaldıran Belediye Başkan Adayı Ferman Yıldırım, Çaldıran Devlet Hastanesini ziyaret etti, hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yıldırım, seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Çaldıran İlçe Başkanı Ali Çiftçi ile hastane Başhekim Vekili Dr. Kağan Eligül'ü ziyaret etti.

Daha sonra odaları dolaşarak tedavi gören hastalara ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerini ileten Yıldırım, dile getirilen talep ve sorunları dinledi.

İlçenin kente 100 kilometre uzaklıkta olduğunu ifade eden Yıldırım, "Bu minvalde hastanemizin hem hekim hem de cihaz konusunda tam teşekküllü olması gerekiyor Seçimi kazanmamız durumunda hastanemizin daha modern olması ve hizmet verimliliğinin artırılması için çalışacağız." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Ferman Yıldırım Çaldıran AK Parti Sağlık Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title