Haberler

AK Parti Belediye Başkanı Kaza Yaptı

Güncelleme:

Çorum'un Mecitözü İlçesi'ne bağlı Elvançelebi Belde Belediye Başkanı Hamdi Özseçer'in içinde bulunduğu otomobil kaza yaptı.

Kazada aynı otomobilde bulunan 1'i ağır 5 kişi yaralandı.

Kaza bu akşam Çorum-Samsun karayolunun 10'uncu kilometresinde meydana geldi. Mecitözü İlçesi'ne bağlı Elvançelebi Beldesi'nden Çorum'a giden Belde Belediye Başkanı Hamdi Özseçer'in kızı 23 yaşındaki Sümeyye Eda Özseçer yönetimindeki otomobil, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontroldan çıktı. Direksiyon hakimiyetinin kaybolduğu otomobil orta refüje çarptıktan sonra takla attı.

Kazada sürücü Sümeyye Eda Özseçer ile birlikte otomobilde bulunan Belediye Başkanı 57 yaşındaki Hamdi Özseçer, 63 yaşındaki Ali Coşkun, 55 yaşındaki Mustafa Biçici ve 50 yaşındaki Menevver Biçici yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulansla Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Ali Coşkun'un durumu ağır olduğu bildirildi.

BELEDİYE BAŞKAN YANDIMCILARI HASTANEYE GELDİ

Kaza haberini alan Çorum Belediye Başkan Yardımcıları Turhan Candan, Zeki Gül, Alper Zahir, Mustafa Mertek ve Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse ve çok sayıda partili hastaneye gelerek yaralıların durumu hakkında bilgi aldı.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hamdi Özseçer Elvançelebi Mecitözü Çorum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title