Haberler

AK Parti Adayları Dün Neredeydi?

Güncelleme:

1 Kasım seçimleri için çalışmalarını yoğunlaştıran AK Parti Urfa adayları dün yine Urfa'nın dört bir tarafında halkla buluştu.

AK Parti'nin Şanlıurfa Milletvekili adaylarından Fatih Aksoy Bozova'da, Mehmet Ali Cevheri Eyyübiye'de, Mehmet Arkan Hilvan'da, Mehmet Akyürek Hilvan ve Ceylanpınar'da, Abdurrahman Nüvit Yetkin ise Karaköprü'de esnafı ziyaret ederek halkla buluştu.

AKSOY BOZOVA'DA

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Dr. Fatih Aksoy, seçim çalışmaları kapsamında Bozova'da esnafı ziyaret ederek 1 Kasım seçimlerinde AK Parti için destek istedi. Aksoy'a esnaf ziyareti sırasında AK Parti Bozova İlçe Başkanı Av. Mehmet Akgün ve Yönetim Kurulu üyeleri, İlçe SKM Başkanı Hasan Günbegi, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Dilek Kara, Gençlik Kolları Başkanı Cemil Taş ve İlçe SKM sorumlusu Ramazan Topal eşlik etti.

Aksoy burada yaptığı konuşmasında "AK Parti Hükümetiyle ilçemizde gerçekleştirilmeye başlanan hizmetlerin devamı için mutlaka 1 Kasım'da AK Partiye oy verilmeli. Bozova ilçemiz ve Bozovalı hemşerilerimiz her şeye layıktır. Allah nasip ederse 1 Kasım sonrası Şanlıurfa ve Bozova Milletvekili olarak hizmet etmeye gayret edeceğim" dedi.

CEVHERİ EYYUBİYE'DE

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mehmet Ali Cevheri ise seçim çalışmaları kapsamında Eyyubiye'deydi. Burada esnafı ziyaret ederek 1 Kasım'da yapılacak seçimlerde partisine destek isteyen Cevheri, "AK Parti iktidarının son 13 yılda yaptığı hizmetler inkâr edilemez. Yapılan hizmetlerin artarak devam etmesi için, huzur ve refahın yeniden sağlanması için, mutlaka 1 Kasım seçimlerinde AK Partiye oy verilmesi gerekiyor. Esnafımızın ziyaret sırasında bizlere gösterdikleri ilgi partimize destek olacakları düşüncesiyle bizleri sevindirmektedir" diye konuştu.

ARKAN HİLVAN'DA

AK Parti adaylarından Mehmet Arkan ise Hilvan'da esnafı ziyaret ederek destek istedi. Arkan'a ziyaretlerinde Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Hanif Düzme, İlçe teşkilatından Yönetim kurulu üyesi, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları eşlik etti.

Arkan, temasları sırasında yaptığı değerlendirmesinde "13 yıldır AK Parti iktidarının yaptığı hizmetler inkar edilemez. Şanlıurfa'mızda da birçok hizmetler, yatırımlar gerçekleştirildi. Şanlıurfa'mıza ve özellikle Hilvan ilçemize daha yapılması gereken çok şey var. Allah'ın izniyle ve değerli hemşerilerimizin de desteğiyle 1 Kasım seçimleri sonrasında da halkımızın hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Sayın Bakanımızın da Şanlıurfa Milletvekili olması ilimize ve ilçemize yapılacak hizmetleri çabuklaştıracaktır" dedi.

AKYÜREK, CEYLANPINAR VE VİRANŞEHİR'DE

AK Parti adaylarından Mehmet Akyürek de seçim çalışmalarını sürdürüyor. Akyürek, seçim çalışmaları çerçevesinde Viranşehir ve Ceylanpınar ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek destek istedi.

Ziyaretinde iki dönemdir AK Parti olarak nice başarılara imza attıklarını dile getiren Akyürek, 1 Kasım seçimlerinde destan yazacaklarını söyledi.

Akyürek, seçim çalışmaları kapsamında Viranşehir ilçe teşkilatını ziyaret ederek bir süre İlçe Başkanı Mehmet Yıldırım ve Yönetim Kurulu üyeleri ile fikir alışverişinde bulundu. Aday adaylarından Mehmet Ekinci ile de buluşan Akyürek, Ekinci'nin 1 Kasım seçimlerinde de AK Parti'ye destek olacağına inandığını söyledi.

Daha sonra Ceylanpınar İlçe Başkanlığını da ziyaret eden Akyürek, Ceylanpınar ilçe Başkanı Ahmet Gültekin ve partililerle bir süre sohbet edip fikir alışverişinde bulundu.

Teşkilat binasında vatandaşların sorunlarını da dinleyen Akyürek, sorunların çözümü için elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağını söyledi. İlçelerin kırsalında da vatandaşları ziyaret eden Akyürek, talepleri dinleyerek elinden geleni yapacağını söyledi.

Akyürek, buradaki değerlendirmesinde "Değerli hemşerilerimden tek isteğim, ülkemizin ve ilimizin daha da gelişmesi, insanlarımızın huzur ve refahı için AK Partiye destek olalım. 1 Kasım seçimlerinde oylarımızı AK Parti'ye verelim" şeklinde oldu.

YETKİN KARAKÖPRÜ'DE

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Abdurrahman Nüvit Yetkin Karaköprü'de AK Parti Aday Adaylarını ve esnafı ziyaret etti. Yetkin'e Karaköprü İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy, Karaköprü Kadın Kolları Başkanı Eda Çakmaklı ve İlçe Teşkilatı üyeleri eşlik etti.

Karaköprü'de esnaf ziyareti yapan AK aday Yetkin, vatandaşlardan destek istedi. Esnafın sıkıntılarını dinleyen Yetkin, öneri ve istekleri not alarak çözüme kavuşturabilmek için elinden gelen gayreti göstereceğini belirtti. Abdurrahman Yetkin esnaf ziyaretlerinin yanı sıra aday adaylarını da ziyaret etti. Yetkin, AK Parti Aday Adayı Mehmet Demir'i ziyaret ederek destek isteyen Milletvekili Adayı Abdurrahman Yetkin, "Ben esnaf ziyareti kapsamında Karaköprü İlçe Başkanımız, Karaköprü Kadın Kolları Başkanımız, Karaköprü ilçe yönetimimiz ile beraber Karakörü'de esnaf ziyareti yaptık. Bu vesile ile de aday adaylarımızdan Mehmet Demir Bey kardeşimizin yanına geldik. Biz kendisinin bizden daha fazla bu davaya inandığını, bizden daha fazla çalıştığını görüyor olmaktan mutlu olduk. Biz kendisinin her zaman bizim yanımızda olduğunu ve AK Partinin desteğe ihtiyacı olduğunu beraberce konuştuk. İnşallah biz kendisinden destek bekliyoruz" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Mehmet Akyürek Karaköprü Ak Parti Hilvan Yerel Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

ankaralı:

babası ne yaptıki oglu ne yapacak. inadına hdp inadına barış.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title