Haberler

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan Eskişehir'de

Bazı ziyaretlerde bulunmak ve toplantılara katılmak için Eskişehir’e gelen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan, ilk olarak Eskişehir Valiliği’ni ziyaret etti.

Bazı ziyaretlerde bulunmak ve toplantılara katılmak için Eskişehir'e gelen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan, ilk olarak Eskişehir Valiliği'ni ziyaret etti.

Bakan Gürcan, Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna ve eşi Pervin Tuna ile protokol üyeleri tarafından karşılandı. Eskişehir Valiliği ziyareti sırasında açıklamalarda bulunan Bakan Gürcan, Eskişehir'e gelmekten mutluluk duyduğunu ifade etti. Gürcan, "Eğer bugün bu noktadaysam Eskişehir'in bana katkısı büyüktür. Burada okudum, buranın öğrencisiyim. 20 yılımın geçtiği bir şehir burası. Kendi memleketimden daha fazla Eskişehir'de yaşadım. O yüzden heyecanlıyım. Burada Aile ve Sosyal Politikalar alanında yapılan işleri yerinde görmek ve halkımızla temasta bulunmak üzere buradayım" dedi.

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna ise, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Gürcan'a Eskişehir'e teşriflerinden ötürü teşekkürlerini sundu. Tuna ve eşi, ziyaret anısına Bakan Gürcan'a çeşitli hediyeler verdi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Güngör Azim Tuna Ayşen Gürcan Eskişehir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title