Haberler

Ahmet Ünal'dan Gençlik Uyarısı

Güncelleme:

İYİ Parti Şişli İlçe Başkanı Ahmet Ünal, gençlerin önemli sıkıntılar içinde olduklarını belirterek "Gençliğimizin yaşadığı sorunlara öncelik vermeli, çözüm için gayret göstermeliyiz" dedi.

İyi Parti Şişli İlçe Başkanı Ahmet Ünal yaptığı yazılı açıklamada şu görüşlere yer verdi: " Türkiye'nin bilhassa ekonomik ve siyasi alanda yaşadığı sorunlar nedeniyle ne yazık ki pek çok konuya bir türlü sıra gelmiyor. Bunlardan biri de gençliğimiz ve yaşadıkları sorunlar. Toplumumuzun en dinamik en aktif kesimi olması gereken gençliğimiz maalesef bir sosyal buhran içindedir. Eğitimli eğitimsiz bütün gençliği tehdit eden işsizlik ve ekonomik sıkıntılar, toplumla bağların zayıflamasına yol açmaktadır. Gençlerimiz internet bağımlılığıyla adeta bir kaçış yaşamakta, sosyal konulardan uzaklaşmakta ve toplumsal sorumluluk duygusuyla tanışamamaktadırlar."

Bu durumun sorumlusunun gençlik olmadığını ifade eden Ünal, "Siyaseti, ekonomiyi ve toplumsal yaşamı yönlendiren kuvvetlerin muhakkak akıllarında tutması gereken bir husus var, eğer gençliğimizi kazanamazsak ülke olarak geleceğimiz tehdit altına girecektir. Bu itibarla büyükleri gençlerin sorunlarına eğilmeye, ele almaya ve çözüm üretmeye çağırırken, gençlerimize de şu çağrıyı yapıyorum. Gelin el ele verelim ve ülkemizin sorunlarına birlikte çareler arayalım. Sahte mutlulukların, geçici tatminlerin değil gerçeğin ve hep beraber toplum olabilmenin ayrıcalığının peşinden gidelim. Sizler ülkemizin geleceğisiniz, mutlu, müreffeh, güçlü ve her bakımdan geleceğe umutla bakan bir Türkiye'ye sizler imza atacaksınız. Tarihimizden, kültürümüzden, milli manevi değerlerimizi, bilimle, eğitimle, akılla harmanlayarak, sahiplenerek, geleceğe taşıyacak sizlersiniz." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmet Ünal İYİ Parti Türkiye Şişli Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title