Haberler

Ahmet Şerif İzgören'den Aydın ADM Çalışanlarına Seminer

Güncelleme:

ADM EDAŞ, şirket içi eğitimleriyle değer yaratmaya devam ediyor.


Teknolojik yatırımlarla sektörüne öncülük eden ADM Elektrik Dağıtım Şirketi, faaliyet bölgesinde 1,8 milyon tüketicisine sunduğu hizmetlerde kalite standardının geliştirilmesi hedefi ile şirket içi eğitimler konusunda hassasiyetini sürdürüyor. Kurum kültürünün bir yansıması olarak çalışanlarına sosyal ve kültürel fayda sağlamayı amaçlayan ADM EDAŞ, yıl boyu süren eğitimlerde çalışanlarının ihtiyaçlarına uygun teknik, fonksiyonel ve kişisel gelişim eğitimleri gerçekleştiriyor.

ADM EDAŞ, şirket içi eğitimleriyle değer yaratmaya devam ediyor

Çalışanlarının performansını üst seviyede tutacak ve kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak etkinliklere önem veren ADM EDAŞ, bu kapsamda geçtiğimiz akşam yeni bir eğitim semineri daha düzenledi. Profesyonel eğitim dünyasının duayen ismi Ahmet Şerif İzgören'in "Gazete Kağıdından Paraşüt Yapmak" adlı semineri Aydın Büyükşehir Belediyesi Şükran Güngör Tiyatro Sahnesi'nde gerçekleştirildi.

Seminere ADM EDAŞ Aydın İl Müdürlüğü'ne bağlı çalışanlar aileleriyle birlikte katılırken, duygusal anların ve neşeli dakikaların peşisıra yaşandığı seminerde İzgören girişimcilik, iş kalitesi, dürüstlük ve hoşgörü değerlerini vurguladı.
ADM EDAŞ İcra Kurulu Üyesi ve Aydın Bölge Müdürü Ahmet Arı'ya vekaleten seminere katılan Aydın Bölge Yapım İşleri Yöneticisi Halil Yorgalı seminer sonrasında kısa bir konuşma gerçekleştirirken, "Şerif Hocamızla geçen sene de keyifli bir seminerde birlikte olmuştuk, yine böyle bir seminerde çalışma arkadaşlarımla beraber yer almaktan çok keyif aldım. Kendisinin bilgi ve tecrübelerinin bizler için oldukça faydalı olacağına inanıyorum." dedi. Konuşmanın ardından Yorgalı, Ahmet Şerif İzgören'e hediyesini takdim etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmet Şerif İzgören Aydın Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title