Haberler

Ahmet Atakan İçin Saygı Yürüşü

ODTÜ'deki protesto eylemlerine destek vermek için Hatay'da düzenlenen gösteride hayatını kaybeden Ahmet Atakan için saygı yürüyüşü düzenlendi.

ODTÜ'deki protesto eylemlerine destek vermek için Hatay'da düzenlenen gösteride hayatını kaybeden Ahmet Atakan için saygı yürüyüşü düzenlendi. Yürüyüşte Atakan'ın annesi ile Abdulah Cömert ve Ali İsmail Korkmaz'ın annesi biraraya geldi.

Atakan ailesinin düzenlediği saygı yürüşü Ahmet Atakan'ın hayatını kaybettiği Gündüz Caddesi'ne karanfil bırakılarak başladı. Caddeden başlayan Uğur Mumcu Alanı'ndan devam eden yürüyüş Çekmece beldesinde bulunan Ahmet Atakan'ın mezarlığında son buldu. Yürüyüşe katılanlar tarafından mezara kırmızı karanfil bırakıldı.

Mezar başında Ahmet Atakan'ın annesi Emsal Atakan, haziran ayında hayatını kaybeden Abdullah Cömert'in annesi Hatice Cömert ve Ali İsmail Korkmaz'ın annesi Emel Korkmaz bir araya gelerek gözyaşı döktü. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ali İsmail Korkmaz Abdullah Cömert Ahmet Atakan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title