Haberler

Ahmedinejad'a Esenyurt'ta Şok Protesto

Güncelleme:

İran eski Cumhurbaşkanı Ahmedinejad, Esenyurt'ta verdiği konferans sırasında, "Katil İran" şeklinde bağıran eylemcinin protestosuyla karşılaştı.

İran eski Cumhurbaşkanı Ahmedinejad, Esenyurt'ta verdiği konferansta protesto edildi. Ahmedinejad'a "Katil İran" şeklinde bağıran eylemci, salondakiler tarafından linç edilmek istendi.

"KATİL İRAN" PROTESTOSU

İran eski Cumhurbaşkanı Ahmedinejad, Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezi'nde konferans verdi. Mahmud Ahmedinejad'ın konuşması sırasında ayağa kalkan bir genç, "Katil İran" diyerek, tepki gösterdi. Bunun üzerine salondaki kalabalık, genci linç etmeye çalıştı.

PROTESTOCU YARALANDI

Güvenlik görevlileri tarafından kalabalığın elinden güçlükle alınan protestocunun yaralandığı görüldü. Protestocu görevlilerce güvenli bir alana götürülürken, olay yerine çevik kuvvet ekipleri sevk edildi. Çevik kuvvet ekipleri, salonda adeta etten duvar ördü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mahmud Ahmedinejad İran Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (32)

uzgun insanmobilWeb@haberler.com:

Ahmedinejat kafirdir yillarca amerikaya ehli sunnetin katledilmesi icin afganistanda ırakta her turlu yardimi etti . suriyede ehli sunnete karsi esedi destekledi . Erbakan olsaydi bunu bu ulkeye davet eden sozde erbakan takipcisiyiz diyen doneklerin kellesini alırdı . Allahu Ekber .

7
11
yanıtYanıtla
mert mertMobil-ANDROID:

o sadece bir devlet adami ve yaşadığı sahip olduğu devlete karşı sonsuz bir sevgi besleyen devlet adami bizimkilerin 550 sini toplasak son 50 yıllik bütün devlet erkanimizi toplasak yarim Ahmedinejad etmezler kaypak görmeye alışık olanlar protesto etmistir bu adami

14
4
yanıtYanıtla
Ahmet kara:

ya bu sii turkiyenin gercek bir dusmanidir.

6
8
yanıtYanıtla
benmobilWeb@haberler.com:

Bu şii provakasyon içinmi geliyor

8
5
yanıtYanıtla
demokrat:

bizim ülke cahil kaynıyor. . iran katilmiş peh. . . irana katil de israil sütten çıkmış ak kaşık öyle mi? iran ne demişti biz israile saldırırsak önce malatyayı vurucaz çünkü israilin savunmasının bir ayağı orada. . . . anladınız mı kim katil?

9
3
yanıtYanıtla
izmir liMobil-ANDROID:

tuh sana provokatör dünyada abd ve İsrail den başka katil devletmi var?!

7
4
yanıtYanıtla
adyamanliMobil-ANDROID:

adamin dibi

6
5
yanıtYanıtla
KILLImobilWeb@haberler.com:

ŞIA DEDIGINIZ SIZDEN DAHA MÜSLÜMAN BURDAKI KLAVYECILER AYIP TUTUN

6
4
yanıtYanıtla
karatosun:

bu protoscu katil israil işidçiler yine meydanlara çıkmaya başladılar iranın düşmanı kim israilve işidkatilleri degilmi müslümanlar arasına fitne fesat sokmaya başladılar.

7
2
yanıtYanıtla
farah:

Allah senden razı olsun Ahmedinejad sen bir tanesin yaa

5
3
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title