Haberler

Ahilik Haftası

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Ahilik Haftası dolayısıyla Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman'ı ziyaret etti.

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Ahilik Haftası dolayısıyla Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman'ı ziyaret etti.

Altıntaş, ziyarette yaptığı konuşmada, Ahilik Haftası'nı kutladıklarını belirterek, esnafların küçük sermayeleri ile büyük işler yapma gayretinde olduklarını söyledi.

Esnafların bu gayretleriyle Türkiye Cumhuriyetinin yücelmesi ve yükselmesini sağladığını vurgulayan Altıntaş, "İnşallah arkadaşlarımızın daha önce koydukları başarılı çalışmalarını, geleceğe taşıması önemlidir. Bizde arkadaşlarımıza elimizden gelen desteği vereceğiz. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız. Bir ve beraber olduğumuzda hiçbir zorluk bizi etkilemez." dedi.

Ellibeş de esnafın topluma büyük katkı sağladığını vurgulayarak, "Küçük esnaf ve sanatkarlarımızın toplumumuzun yaşamındaki katkısı yok sayamayız. Birlik ve beraberliği en güzel örneği, küçük esnaf ve sanatkarlarımız gösteriyor. Kısıtlı imkanlara rağmen yine bu güzel geleneği yaşatmaya çalışıyorlar. Bu gayret içerisinde bulunan küçük esnaf ve sanatkarlarımızı kutluyor ve tebrik ediyorum. Bizde elimizden gelen tüm desteklerimizi esirgemeyiz." diye konuştu.

Kocaman da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,"Küçük esnaflarımıza verdiğiniz önem ve desteklerinizden teşekkür ederim. Sizler devlet olarak daima yanımızdasınız oldunuz. Bizler de vatanımızı ve milletimiz seven kişileriz. Bundan dolayı bizler birlik ve beraberlik içerisinde elimizden gelen gayreti göstereceğiz." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Ellibeş Ahilik Haftası Necmi Kocaman Altıntaş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title