Haberler

Ağrı Doğubayazıt'ta İkinci Zehirlenme Olayı

Doğubayazıt'ta ikinci zehirlenme olayıSalamlı sandiviç yüzünden 6 yaşındaki Beritan Hacıoğlu'nun hayatını kaybettiği Doğubayazıt'ta yine sandiviç yüzünden çok sayıda öğrenci hastanelik oldu.

Doğubayazıt'ta ikinci zehirlenme olayı

Salamlı sandiviç yüzünden 6 yaşındaki Beritan Hacıoğlu'nun hayatını kaybettiği Doğubayazıt'ta yine sandiviç yüzünden çok sayıda öğrenci hastanelik oldu. Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesindeki Bereket ve Telçeker Köylerindeki okullarla merkez İmam Hatip, Reşat Erden, Savaş Ay liselerinde bugün öğlede dağıtılan ve içinde peynir, domates, marul bulunan sandviçleri yiyen öğrenciler kusma ve ishal belirtileri ile hastaneye kaldırıldı. Aileleri tarafından Doğubayazıt Devlet Hastanesine getirilen öğrenciler tedavi altına alındı. Öğrenci velileri, Ağrı'daki bir yemek firması tarafından verilen yemeklerde bir hafta içinde ikinci zehirlenme olayı yaşandığını hatırlattılar. Öğrencilerin kusma ve ishal nedeniyle perişan olduğunu ifade eden vatandaşlar, "Beritan'ın ölüm olayı gözümüzü korkuttu. İshal veya kusan tüm öğrenciler hastaneye getirilince servislerde yer kalmadı. Bir yatakta birkaç öğrenciye yatırılıyor" diye konuştular. Doğubayazıt'ta 7 Ekim günü yaşanan ilk zehirlenme olayında Savcı Hakan Kılıç İlkokulu öğrencilerinden Beritan Hacıoğlu yediği salamlı sandviçin ardından hastaneye kaldırılmış, tüm çabalara karşın kurtarılamamış ve ölmüştü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Savaş Ay Ağrı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title