Haberler

Ağrı'da Öğrenciler Yararına Kermes

Güncelleme:

Ağrı'da Sevda-Der Gönüllüleri Derneği tarafından kimsesiz ve muhtaç öğrenciler yararına gıda ve çeyiz kermesi düzenlendi.

Cumhuriyet Caddesi'nde düzenlenen kermesi Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan ile Ali Keskin açtı. Kamu kurum ve kuruluşların daire amirlerinin eşleriyle birlikte yoğun ilgi gösterdiği kermeste her türlü gıda ve çeyiz çeşitleri satışa sunuldu. Kermesi düzenleyen bayanları tebrik eden Belediye başkanı Hasan Arslan, yardım programları sosyal faaliyetlerin vatandaşlar arasındaki birlik ve beraberliği artırdığına dikkat çekerek, eğitim yararına yapılan faaliyetleri daima takdir ettiklerini dile getirdi.

Bu tür insani davranışların desteklenmesi gerektiğini de anlatan Arslan, emeği geçenlere teşekkür etti. Kermesi açan bayanlar ise yapılan kermesle birçok öğrenciye burs imkanı sağlanacağını ifade ederek, buna benzer faydalı etkinliklerin devamının olacağını kaydetti. Kermeste, gözleme, pasta, tatlı, süs eşyaları, çeyiz eşyaları ve çeşit çeşit el işi örgüleri bulunurken, kermesin 10 gün açık kalacağı bildirildi

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hasan Arslan Ali Keskin Ağrı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title