Haberler

Ağrı'da Halk Otobüsü Şoförlerinin Darbeldildiği İddiası

Ağrı'da halk otobüsü şoförlerinin darbeldildiği iddiası- Ağrı Belediyesi'ne ait halk otobüsü çalışanı 2 kişinin, özel halk otobüs şoförleri tarafından darbeldildiği öne sürüldü- Belediye Başkanı Sakık, yaptığı basın açıklamasıyla duruma tepki gösterdi Ağrı Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren halk otobüsü çalışanlarından 2 kişinin, özel halk otobüs şoförleri tarafından darbedildiği iddia edildi.

Ağrı'da halk otobüsü şoförlerinin darbeldildiği iddiası- Ağrı Belediyesi'ne ait halk otobüsü çalışanı 2 kişinin, özel halk otobüs şoförleri tarafından darbeldildiği öne sürüldü- Belediye Başkanı Sakık, yaptığı basın açıklamasıyla duruma tepki gösterdi Ağrı Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren halk otobüsü çalışanlarından 2 kişinin, özel halk otobüs şoförleri tarafından darbedildiği iddia edildi.Alınan bilgiye göre, Leylek Pınar Mahallesi yetiştirme yurdu önünde Ağrı Belediyesi Halk Otobüsü çalışanları ile özel halk otobüsleri şoförleri arasında, yolcu alma meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine halk otobüslerinde çalışan şoförlerden Ömer Taş ile Nimet Yiğit, darbedildi.Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan 2 kişi, kaldırıldığı Ağrı Devlet Hastanesi'nde ayakta tedavi edildi.Bunun üzerine, Ağrı Belediye Başkanı Sırrı Sakık, Cumhuriyet Caddesi'nde yaptığı basın açıklamasında, halk otobüsü çalışanlarının şu ana kadar üç kez darbedildiğini belirterek, özel halk otobüsçülerinin belediyeyi baskı altına almaya çalıştığını söyledi.Ağrı'nın huzurun ve hukukun kenti olacağını ifade eden Sakık, "Arkadaşları çağırdım dedim, 'Gelin bakın sizin şoförleriniz, muavinleriniz terör estiriyor. Bu kentte teröre müsaade etmem. Bu kentin huzura ihtiyacı var. Gelin bu huyunuzdan vazgeçin ve sorumluluklarınızı yerine getirin' dedim ama iki kez olup bitenlerin üstünü örttüm. Ne yazık ki dün aynı şey nüksetti. Çünkü bunlar alışmışlar" dedi.Ne kimseye zulüm edeceklerini ne de kimsenin zulmüne boyun eğeceklerini vurgulayan Sakık, şunları kaydetti: "Aşiretler, aileler Kürt halkının bir gerçeğidir. Bunlara saygı duyarız. Aşiretinizle ve ailenizle bunları buralarda acımasız bir silah gibi halka karşı kullanırsanız ilk önce beni karşınızda görürsünüz. Bu konuda kimseye müsaade etmem. Buralarda öyle efelenmek yok. Biz bunların ağababalarına boyun eğmedik, eğmeyiz. Onlar belki sokakları tetiklemek isterler ama biz örgütlü bir yapıdan geliyoruz. Biz onların şiddetine şiddetle değil yasal yollarda bütün hukukumuzu kullanacağız. Darbedilen arkadaşlarımızdan ve Ağrı halkından özür dilemek zorundalar." -Ağrı'da halk otobüsü şoförlerinin darbeldildiği iddiası-Ağrı Belediye Başkanı Sırrı Sakık

Kaynak: AA / Güncel

Sırrı Sakık Ömer Taş Ağrı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title