Haberler

Ağrı'da Bedirhan Gökçe

Güncelleme:

Ağrı Belediyesince düzenlenen Ramazan etkinlikleri kapsamında konser veren ünlü sanatçı Bedirhan Gökçe, Ağrı'lı hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Ağrı'da 100. yıl Parkın'da dün gece iftardan sonra organize edilen konsere serin havada yapıldı. Serin ve öncesinde yağan yağmura aldırış etmeden çok sayıda Ağrılı programa katıldı.

Bedirhan Gökçe, seslendirdiği parçalarla izleyenleri coşturdu. Ara ara yaptığı esprilerle herkesi güldüren Gökçe, anlattığı başından geçen ilginç olaylarla kendisini dinlemeye gelenleri kahkahaya boğdu. Seslendirdiği şiirlerle vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşatan Gökçe'ye Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan Plakeket taktim etti. Belediye Başkanı Arslan, konser izleyicilerine geçmişimizi hatırlatan Osmanlı kıyafeti giyimiyle şeker dağıttırdı. Belediye Başkanı Arslan ve Meclis Üyeleri ile konserde izleyicilerle toplu halay çektiler.

Ağrı'da Bedirhan Gökçe Konseri başlıklı ve Ağrı belediyesince düzenlenen Ramazan etkinlikleri kapsamında konser veren ünlü sanatçı Bedirhan Gökçe, Ağrı hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Programa Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, Belediye Başkan Yardımcıları ve Meclis üyeleri katıldı

Kaynak: Bültenler / Güncel

Nurettin Arslan Bedirhan Gökçe Hasan Arslan Ağrı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title