Haberler

Ağrı'da 108 Gümrük Kaçağı Cep Telefonu Ele Geçirildi

Güncelleme:

Ağrı Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaçak yollarla yurda sokulan cep telefonu ve aksesuarları sattığı tespit edilen şüphelilere ait 4 ayrı iş yerine operasyon düzenledi. Aramalarda piyasa değeri yaklaşık 1 milyon 200 bin TL olan 108 gümrük kaçağı cep telefonu, 800 cep telefonu aksesuarı ve 1 kurusıkı tabanca ele geçirildi.

AĞRI'da piyasa değeri 1 milyon 200 bin TL olan 108 gümrük kaçağı cep telefonu, 800 cep telefonu aksesuarı ve 1 kurusıkı tabanca ele geçirildi.

Ağrı Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçak yollarla yurda sokulan cep telefonu ve aksesuarları sattığı tespit edilen şüphelilere ait 4 ayrı iş yerine operasyon düzenledi. Aramalarda piyasa değeri yaklaşık 1 milyon 200 bin TL olan 108 gümrük kaçağı cep telefonu, 800 cep telefonu aksesuarı ve 1 kurusıkı tabanca ele geçirildi. Gözaltına alınan 4 kişi, sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ağrı Emniyet Müdürlüğü Emniyet Müdürlüğü Cep Telefonu Operasyon Ağrı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title