Haberler

Ağrı Barış Köprüsü Çalışmaları Devam Ediyor

Güncelleme:

Ağrı merkeze bağlı Mehmet Akif Ersoy mahallesi ile Murat mahallesi arasındaki ulaşım sorununu çözme için yapımı başlanan Barış köprüsü çalışmaları son hız devam ediyor.

Yerel seçimler öncesinde halka vaatlerini bir bir yerine getiren Ağrı Belediyesi en önemli projelerinden birini daha hayata geçiren ve Ulaşımdan temizliğe, altyapı çalışmalarından yol yapım ve onarımlarına, sebze halinden mezbahanaya, ekmek fiyatlarından dolmuş fiyatlarına, park ve bahçelerden peyzaj çalışmalarına, Cumhuriyet caddesinden Eski Van caddesine ve son olarak ta ''Barış Köprüsü'' yapımına kadar dört bir koldan bütün ekiplerle birlikte çalışmalarını aralıksız yürütüyor. Ağrı belediyesi Yapımına başlanan Barış köprünün eksiksiz tamamlanması için Ağrı Belediyesi yönetimi ve belediyeye bağlı teknik kadrolar sürekli çalışmaların başında olarak, denetimi en üst düzeyde tutmaktadır.

Mahallelerde yapılan tüm çalışmaları yerinde inceleyen Ağrı belediyesi Eş başkanı Mukaddes Kubilay, Mehmet Akif Ersoy mahallesi ile Murat mahallesi arasında ulaşımı sağlamak için çalışmaları sürdüren Barış köprüsü çalışmalarını da inceledi. Barış köprüsünün yapıldığı yerde ikametgah eden yurttaşlar incelemelerde Eş başkan Mukaddes Kubilay'ın yanına gelerek yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mukaddes Kubilay Ağrı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title