Haberler

Ağırnas Mahallesi'nde tarihi dokuya uygun sokak yenileme çalışması yapıldı

Güncelleme:

Melikgazi Belediyesi tarafından, tarihi ve turistik özellikleri bulunan Ağırnas Mahallesi'nde 14 kilometrelik alanda Arnavut kaldırımı çalışması yapıldı.

Melikgazi Belediyesi tarafından, tarihi ve turistik özellikleri bulunan Ağırnas Mahallesi'nde 14 kilometrelik alanda Arnavut kaldırımı çalışması yapıldı.

İlçe belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Melikgazi Belediyesi, tarihi ve turistik özellikleri bulunan Ağırnas Mahallesi'ni daha güzel hale getirmek için yoğun çalışma yürütüyor.

Mahallede yapılan çalışmalar için ekibine ve mahalle muhtarına teşekkür eden Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, ilçenin her mahallesinde olduğu gibi Ağırnas Mahallesi'nde de en iyi hizmet için çalışmaya devam ettiklerini ifade etti.

Mahallede sadece asfalt çalışması değil özellikle sokak sağlıklaştırması ve bu kapsamda zemin iyileştirmesi yaptıklarını belirten Palancıoğlu, şunları kaydetti:

"Altyapının tamamlanması ile birlikte Arnavut kaldırımı ve parke yapıyoruz. Yaklaşık 14 kilometrelik alanda ara sokaklarının tamamını yaptık. Geçtiğimiz sene yaptığımız yerler vardı. Sadece bu sene 14 kilometre Arnavut kaldırımı yaptık. Dolayısıyla Ağırnas, turizm açısından hem Kayseri hem Melikgazi için en önemli noktalardan biri. Yani buranın ayağa kalkması turizmin canlanmasına vesile olacak. Melikgazi'miz için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Diğer mahallelerimizde de çalışmalarımız devam edecek. Hayırlı olsun."

Ağırnas Mahallesi muhtarı Muharrem Uzun da emeği geçenlere teşekkür etti.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Palancıoğlu Ağırnas Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title