Haberler

Ağaçköy Mahallesi'ne Sosyo Kültür Merkezi

Kütahya'nın Ağaçköy Mahalesi'nde yapımı tamamlanan Sosyo Kültür Merkezi hizmete sunuldu.

Kütahya'nın Ağaçköy Mahalesi'nde yapımı tamamlanan Sosyo Kültür Merkezi hizmete sunuldu.

Törende konuşan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, söz verdikleri 43 proje ve ilave projelerin yüzde 95'nin üzerinde projeyi bitirdiklerini ifade etti.

Ağaçköy Mahallesinde bulunan Sosyo Kültür Merkezinin açılış töreninde konuşan İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, Kütahya'ya yakışır hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu'na teşekkür etti.

Yılmaz; "Bugün açılışını gerçekleştireceğimiz Sosyo Kültürel Merkezi şehrimize kazandıran Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu ve ekibini tebrik ediyorum. Kütahya Belediyesi tarafından şehrimize kazandırılan bu esere muhtarımız ve mahalle sakinlerimizin sahip çıkması gerekiyor. Tesisin Kütahya'mız ve mahalleli vatandaşlarımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum" dedi.

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, "Belediye Başkanı adayı olduğunda hemşerilerine Kütahya ile ilgili 43 proje sözü olduğunu hatırlatarak,"Bu 43 projemize ilave olarak farklı projelerimizi de Belediye Başkanı seçildikten sonra ortaya koymuştuk. Bugün baktığımız zaman çok şükür söz konusu 43 proje ve ilave projelerin yüzde 95'nin üzerinde projeyi bitirerek hemşerilerimizin kullanımına sunmanın gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Kütahya'mızda bulunan mahallelerimizi evladımız gibi görüyor ve her birine yasalar çerçevesinde eşit şekilde hizmet etmeye gayret ediyoruz" dedi.

Başkan Kamil Saraçoğlu, Zığra, İkizhüyük, Alayunt, Yenibosna, Ağaçköy, Kumarı, Parmakören, Perli, Geven, Siner, Okçu-Güveççi olmak üzere 11 adet Sosyo Kültür Merkezinden Zığra, İkizhüyük, Okçu-Göveçci, Parmakören, Alayunt, Geven ve Perli Sosyo Kültür Merkezi açılışlarını daha önce gerçekleştirilerek halkın hizmetine sunulduğunu ifade ederek, "Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz Ağaçköy ile birlikte toplamda 8 adet Sosyo Kültür Merkezimiz bulunmaktadır. Açık alanı ile birlikte 770 metrekare alanın içine 350 metrekare olarak inşa etmiş olduğumuz Ağaçköy Sosyo Kültür Merkezimiz tek kat olup, çok amaçlı salon, bay, bayan ve engelli tuvaletleri, gelin odası, mutfak, bay, bayan mescit ve fırından oluşmaktadır. Geri kalan Kumarı, Yenibosna ve Kirazpınar olmak üzere toplam 3 adet Sosyo-Kültür Merkezimizin de inşaat çalışmaları tamamlanmış olup, en kısa sürede açılışını yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır. Sosyo Kültür Merkezlerimiz, şehrimiz ve hemşerilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

Ağaçköy Mahalle Muhtarı Mehmet Işık ise, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu'na mahallelerine yapmış olduğu katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Törene; Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Musa Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcıları Murat Arık, Fatih Gölgeli, Ali İhsan Ertaş, AK Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı Ahmet Sami Kutlu, Mahalle Muhtarları, Kütahya Belediyesi Birim Müdürleri, Daire Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kamil Saraçoğlu Musa Yılmaz Kütahya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title