Haberler

Ağabey Oyaladı, Kardeşi Çaldı

Konya polisi, ev ve iş yerlerinden hırsızlık yapan 9 şüpheliyi gözaltına aldı.

Konya polisi, ev ve iş yerlerinden hırsızlık yapan 9 şüpheliyi gözaltına aldı. Güvenlik kamerasına da yansıyan hırsızlık olaylarından birinde bir kişi iş yerinde duran kadını oyalarken, daha önce 35 kez yakalanan 16 yaşındaki kardeşi kasadan para çaldı.

Edinilen bilgiye göre Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, kent merkezinde iş yeri ve evlerde meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili çalışma yaptı. Elde edilen güvenlik kamerası kayıtlarına göre; hırsızlık şüphelisi Yüksel İ. (18) merkez Meram ilçesi Gazanfer Mahallesi'nde bir iş yerindeki kadını oyalarken, hırsızlıktan 35 kaydı bulunan Resul İ. (16) de içeri girerek kasadan 400 lira çaldı. Polis, kamera kayıtlarından yola çıkarak şüpheli Resul İ. ile ağabeyi Yüksel İ.'yi kısa sürede yakaladı.

Öte yandan Akif Paşa Mahallesi'nde bir eve girip ziynet eşyası çalan 4 kadını fark eden vatandaşlar polise haber verdi. Polis, takip ettiği kadınları hırsızlık amacıyla girdikleri başka bir evde suçüstü yakaladı.

Hırsızlık olaylarına karşı çalışmalarını sürdüren polis, kent merkezinde hırsızlıktan kaydı bulunan 3 şüpheliyi ellerindeki LCD televizyonu bir iş yerine verirken gördü. Baskın yapan polis, 3 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelilerin iş yerine verdikleri televizyonla telefonu çaldıkları ortaya çıktı.

Gözaltına alınan 9 şüpheli, "nitelikli hırsızlık" suçundan adliyeye sevk edildi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hırsızlık Büro Amirliği Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title