Haberler

Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa

Dazkırı ilçesinde belediye zabıta ekipleri, çarşı esnafını denetledi.

Dazkırı ilçesinde belediye zabıta ekipleri, çarşı esnafını denetledi.

Denetime Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan'ın da katılmasıyla çok sıkı bir incelemeden geçen esnafta, stokçuluk ve fiyat artışı yönünde hata bulunmadı.

Başkan Taylan, yaptığı açıklamada, ülkede son günlerde ekonomide yaşanan dalgalanmayı fırsata çevirip stokçuluk yapan ve fahiş fiyatlar belirleyen esnafın olduğu haberleri üzerine denetimlerini başlattıklarını söyledi.

Taylan, "Zabıta amirimiz Hasan Şenbucak ve Zabıta Memuru Süleyman Şenocak ile ilçemizdeki esnafı denetledik. Denetimlerde enflasyondan kaynaklanan fiyat artışlarının dışında stokçuluk veya fırsatçılık yapan bir esnafa rastlanmadı." dedi.

Dinar Eğitim-Bir-Sen temsilcisi seçildi

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde Eğitim-Bir-Sen ilçe temsilciliği seçimleri yapıldı.

Dinar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi toplantı ve seminer salonunda gerçekleştirilen seçimlere, öğretmenlerden yoğun katılım oldu.

Mevcut temsilci Ali Güneşdoğar öncülüğünde tek liste şeklinde yapılan oylama sonunda oy sayma işlemlerine geçildi.

Aynı zamanda Dinar İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevini de yapan ve yeniden temsilciliğe seçilen Eğitim-Bir-Sen Dinar Temsilcisi Güneşdoğar'ın yönetim kurulu üyeleri ise Şevki Karadeniz, Nebati Üstündağ, Gültekin Koçer, Mehmet Çetin, Said Duman ve Okan Özkan isimlerinden oluştu.

Dinar'da Çöl Ovası Futbol Turnuvası

Dinar ilçesine bağlı Kınık köyünde Çöl Ovası olarak adlandırılan bölgede yer alan köylerdeki futbol takımlarının katılımlarıyla Halı Saha Futbol Turnuvası düzenlendi.

Müsabakaların final maçında Kınık Spor ile Tatarlı Gençlik Spor karşı karşıya geldi.

Dinar Kaymakamı Selami Kapankaya, Emniyet Müdürü Halil İbrahim Küpeli ve Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Doğan Çakır'ın da müsabakayı yakından takip ettiği maçta Kınık Spor Tatarlı Gençlik Spor'u 5-2 mağlup ederek şampiyon oldu.

Şampiyon takıma kupasını Kapankaya verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Dazkırı Zabıta Dinar Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title