Haberler

Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa

Dinar İlçe Müftülüğü 4-6 yaş Kur'an kursu öğrencileri, yıl sonu programı düzenledi.

Dinar İlçe Müftülüğü 4-6 yaş Kur'an kursu öğrencileri, yıl sonu programı düzenledi.

Şehit Şükrü Bayrakçı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesindeki programa, Kaymakam Mustafa Şahin, Milli Eğitim Müdürü Hasan Tahtaoğlu, İlçe Müftüsü Şahin Yaşar ve çok sayıda davetli katıldı.

Minik öğrenciler, yıl boyunca öğrendikleri Kur'an-ı Kerim'den surelerle dualar, ilahileri okudu. Çocuklara madalya verildi.

Kaymakam Şahin, bütün minikleri tebrik ederek, İslam'ı çocuklara, öğrencilere ve gençlere en iyi şekilde öğretmek gerektiğini kaydetti.

Başkan Çöl'den ramazan ayı mesajı

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, ramazan dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Çöl, mesajında, tüm İslam alemi tarafından heyecan ve coşkuyla karşılanan ramazanın toplumsal yaşamda birlik, dayanışma ve yardımlaşma duygularının egemen olduğu ve bu yönüyle birlik ve beraberliğin güçlenmesine büyük katkı sağlayan bir ay olduğunu kaydetti.

Çöl, şunları ifade etti:

"Toplum hayatında huzur, yardımlaşma ve kaynaşmanın yoğun olarak yaşandığı af, mağfiret ve bereket ayı olan, evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennemden kurtuluş olan ramazan ayına kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bu duygu ve düşüncelerle başta Sandıklılı hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam aleminin Ramazan-ı Şerif'ini en kalbi duygularımla kutluyor, bu mübarek ayın ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini Cenabı Allah'tan niyaz ediyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Hasan Tahtaoğlu Mustafa Şahin Dinar Politika Güncel Haberler

title