Haberler

Afyonkarahisar'da kaza: 2 ölü, 3 yaralı

Güncelleme:

Afyonkarahisar'da hafif ticari araç ile kamyonetin çarpıştığı kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Kazada kamyonet takla atarken, diğer araç bir evin bahçesine girdi. Yaralılar hastaneye kaldırıldı.

AFYONKARAHİSAR'da hafif ticari araç ile kamyonetin çarpıştığı kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Kent merkezine bağlı Saraydüzü köyü girişinde, saat 11.00 sıralarında meydana gelen kazada A.S. (34) idaresindeki 34 HA 648 plakalı kamyonet ile K.Ç. idaresindeki 03 BH 943 plakalı hafif ticari araç çarpıştı. Kamyonet takla atıp yol kenarındaki şarampole devrilirken, diğer araç yakındaki bir evin bahçesine girdi. Kaza sonrasında bölgeye çok sayıda jandarma, itfaiye, AFAD ve sağlık ekibi sevk edildi. M.Y.'nin (30) olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi, yaralılar K.Ç. (45), R.Ç. (17), A.S. (34) ve H.T. (41) ise ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. K.Ç. de Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hastanesi'nde kurtarılamadı. Kamyonette yüklü gıda malzemeleri çevreye saçılırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ölüm Yaralanma Soruşturma Trafik Kaza Jandarma Sağlık Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title